UNICORN BLOOD | DIY

Napadlo mě pro Vás udělat lehké DIY na přívěsek. :) Myslím si, že tenhle nápad znáte z pár obrázků, ale možná nevíte, jak se tato věcička vyrábí.


Co potřebujeme?
Potřebujeme křišťálovou pryskyřici (internet, papírnictví, obchod pro kutily atd.), voskovaný provázek, svíčku, prázdnou lahvičku (internet, papírnictví, obchod pro kutily atd.), sirky, modrý pastel, nůžky, lepící pásku, černý fix, papír.


Postup?
Nejdříve na papír napište černým fixem "Unicorn Blood". Pokud neumíte hezky psát, vytiskněte si text z počítače, tak jako jsem to udělala já. :D Vytiskněte si toho raději více, nemusí se vám to povést na první pokus. :)


Zapalte si svíčku a pomalu a hlavně opatrně papír opalte.


Pokud máte rádi svůj stůl a nechcete si ho zašpinit, sežeňtě si nějakou podložku nebo staré noviny. Teď přijde na řadu křišťálová pryskyřice. Stačí jen malé množství. Namíchejte si tužidlo a pryskyřici tak, jak to píší v brožurce (jedna část objemu nádobky B ku dvěma částem objemu A).


Následně k pryskyřici přimíchejte modrý pastel. Pokuste se do pryskyřice pastel "nastrouhat" pomocí nůžek. Stačí opravdu malinko, ať to nevypadá jako borůvková marmeláda. 


Promíchejte a hodně opatrně nakapávejte do lahvičky.


Až budete mít hotovo, přikryjte něčím lahvičku. Pryskyřice bude schnout asi 2 dny, tak ať se vám tám nepřimíchá nějaké smetí. :)


Na konec přilepíte nápis na lahvičku a přidáte zátku. Když si nápis oblepíte z obou stran lepenkou, a pak přilepíte k lahvičce vteřinovým lepidlem, tak to bude lépe držet, ale postačí i samotná lepenka. :)

3 comments

  1. Páni, to je nádherný! Jsi moc šikovná, určitě to vyzkouším :)

    ReplyDelete
  2. Jeeej, a já měla depku z toho, co dát jedné holce k narozeninám. Miluje unicorny, takže bude mít určitě radost, že jsem jí ho zabila a dala jí jeho krev :)

    ReplyDelete