MÉ BLÁZNIVÉ SNY

Někdy mívám dost bláznivé sny a napadlo mě, že by vás mohly zajímat a pobavit. Kolikrát se i vzbudím a jsem přesvědčená, že je to pravda např.: když se mi zdá, že řeším něco důležitého s kamarádkou a druhý den na to navážu, tak se ohání tím, že se o tom se mnou nikdy nebavila. Na to už jsem si zvykla, ale jsou sny, po kterých se probudím a začnu se smát nebo si říkám, jak to sakra mohl můj mozek vymyslet.


- První sen z mého článku se odehrával u babičky na sídlišti v panelovém domě, kde jsem se dívala z okna a najednou uviděla, jak se ostatní domy začínají ohýbat, některé dokonce až k zemi. Začala jsem se hrozně bát... Najednou na dveře zazvonil babičky soused a vysvětloval jí, že za vše může ona, protože má na mikrovlnné troubě budík. Na upozornění ho sundala a vše se vrátilo do normálu.

- Už asi dva roky básním o tom, že bych chtěla do pražské zoo a nikdo není schopný tam se mnou jet, a proto si vysvětluji, že se mi zdál zrovna tento sen... Přítel mi ve snu vyhověl a nabídl mi, že spolu navštívíme zoo a tuhle nabídku Míša neodmítá ani ve snu. K zoo jsme dojeli pozdě večer a už měli zavřeno, nezbývalo nic jiného než přespat u vchodu do zoo. Jistě si teď většina vybaví, jak vchod do zoo vypadá... Tak přesně takhle nevypadal, před vchodem byla džungle, kde volně pobíhaly šelmy a po stromech lezly opice. Naštěstí se nám nic nestalo, ráno jsme se probudili, ale na místě vchodu do zoo stál náš dům. Vběhla jsem dovnitř a děda se zrovna díval na horor Annabelle. Skoro až brečel strachy, stále jsem mu vysvětlovala, že je to jen film a žádná taková panenka neexistuje... Následně si pamatuji záběr na dveře, které vedou na půdu, jak z nich leze zombie. A to už mě naštěstí probudilo.

- Ze začátku mého vztahu s přítelem se mi o něm vůbec nezdálo, za to teď je snad v každém snu, výjimkou není ani tento... Byli jsme spolu na dovolené a rozhodli se, že zajdeme do Primarku. Primark vypadal asi jako ten nejmenší krámek s oblečením, který si dokážete představit. U pokladny prodávali iPhony 5s bez nabíječky, bez krabičky, bez sluchátek - jen ten iPhone a já si ho za těch 13 000 Kč koupila, samozřejmě. Po chvilce používání mi přestal fungovat, tak jsem si nakráčela do toho obchodu a začala na všechny ječet, následně mi tedy vrátili peníze i přesto, že zpočátku nechtěli. Večer mi přišla SMS od jedné holky, ve které stálo: "Slyšela jsem, jak si na všechny křičela v tom obchodě, už nejsem tvá fanynka!" a já vzápětí odepsala: "Stejně to byl jen sen!".

- S přítelem jsme seděli v mém pokoji, který mimochodem vypadal jako chata mé babičky. Z ničeho nic se vedle nás objevil Martin Rota (NaprostoRetardovany). Seděli jsme, povídali si a najednou přiletěla raketa k sousedům a začala hořet a já panikařit. Koukli jsme se z okna a letěla další, tentokrát nám přistála na střeše. Martin Rota neváhal ani vteřinu, vytáhl samopal a začal do ní střílet. Střecha odletěla a místo ní tam zbyly matrace.

Zdají se vám také nějaké bláznivé sny? Napište mi je do komentářů!

4 comments

  1. Mně se zdává takový podobný tomu prvnímu :D Vždycky se začnou u nás v ulici propadat a různě deformovat domy a někdo vždycky přijde (vždy někdo jiný :D ) a řekne, že za to můžu já, protože jsem nenakrmila rybičky :D. Takže já jim dám krmení a všechno přestane :D. Vždycky když se pak ráno probudím, jdu jim dát najíst :D

    La vie de Nikol

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mně mamka jednou říkala, že je škodlivé mít na mikrovlnné troubě budík (nechápu), proto se mi to asi zdálo. :D Asi tě hryže svědomí! :D

      Delete
  2. Mě se jednou zdálo, že jsme u babičky a dědy a máme třídní focení :D Holky seděly na houpačkách a mladší sestra jedné mojí spolužačky se taky fotila s námi :DD A všichni jsme se bavili o vosách O.o :D To je jeden z mála snů, které si pamatuju :D
    P.S. Jsi super !! :D

    ReplyDelete