ZÁŘÍ A ŘÍJEN 2015 | HAUL

Sice jsem říkala, že haul dlouho nebude, ale jsem žena a to vše vysvětluje. Možná si kladete otázku, kde beru peníze na všechno oblečení z mých haulů, jenže já si kladu úplně tu samou otázku a to mám ještě našetřené peníze na notebook, které neutrácím! #brigádamoney 


Na podzim naprosto zbožňuji tyto dvě barvy! Svetry mají tříčtvrteční rukáv, což je pro mě jedině výhoda, protože stejně vždy rukávy od mikin nebo od svetrů vyhrnuji pod loket... Mám je z answear ze slev, oba svetry stály okolo 500 Kč a oba jsou značky MEDICINE.


Myslím, že kdo pravidelně sleduje můj blog nebo instagram, ví, že jsem milovník koček. Tričko s límečkem je z MOHITA ze slev, bylo za 350 Kč... Opravdu jsem ho tam nemohla nechat!


Konečně mi v takové zimě nebudou mrznout nohy! Dobře, ty boty nalevo mě moc nezahřejí, ale vypadají na noze hezky... Jsou z Deichmannu a stály asi 450 Kč. Druhé boty jsou teplejší a neskutečně pohodlné, koupila jsem si je v Renu za 1500 Kč.



Vzpomínám si, jak jsem jako malá při odchodu z domu ihned sundavala šálu a čepici a rvala ji do batohu a teď jsem si jednu šálu dobrovolně koupila v Mangu za 700 Kč.


Dlouho jsem toužila po kožené bundě, na jednu jsem narazila na zootu a bez jakéhokoliv zkoušení a váhání jsem si ji objednala. Bunda stála okolo 1500 Kč a je značky ONLY.
Vždy když si nějaký kus oblečení vyberu na internetu a jedu si ho následně vyzkoušet do kamenného obchodu, zjistím, že mi nesluší, proto si vše objednávám přes internet. Nejsem pak smutná smutná, že jsem si nic nekoupila a musím danou věc nosit i přes to, že mi nesluší. To je vše k mé logice.


Nedávno jsem objevila svou skrytou úchylku k náhrdelníkům, stále si je pořizuji, ale nosím je minimálně. Tento mám z Happiness Boutique.

7 comments

  1. To tričko s límečkem je tak straně boží . :D

    ReplyDelete
  2. Všechny věci se mi líbí. :) Nejvíce asi tričko s límečkem, protože miluji límečky. :D :) A ta šála taky vypadá dobře. :)

    ReplyDelete
  3. Ty svetry jsou úžasné!! Miluju svetry a i když jich mám početně, tak přesto jich stále není dost!:D
    http://dailyfasshion.blogspot.cz/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak to jsme dvě, mám přesně to samé! Mamka mi je už zakazuje kupovat i když si je kupuju ze svých peněz. :D

      Delete
  4. Ty svetry jsou úžasné!! Miluju svetry a i když jich mám početně, tak přesto jich stále není dost!:D
    http://dailyfasshion.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  5. Nechtěla by jsi někdy udělat článek o tom kolik svetrů máš??? :D

    ReplyDelete