NATURALIUM

V dnešním příspěvku bych Vám chtěla představit kosmetiku Naturalium. Pokud zbožňujete vůni ovoce stejně jako já, tak Vás tenhle článek bude rozhodně zajímat! 


Na balení je mimo obrázku nakrojeného ovoce napsáno "body to eat" a je naprosto výstižný! Vůně kosmetiky Vás rozhodně ohromí, ale nečekejte, že ji na sobě kdovíjak dlouho ucítíte. Značka nabízí osvěžující tělové spreje, sprchové gely, šampóny a kondicionéry v jednom, tělová mléka v šesti provedeních - kokos, malina, jablko, mango, broskev a meloun. Produkty jsou bez parabenů, barviv a škodlivých látek.

Šampón a kondicionér v jednom: Šampóny posuzuji podle toho, jestli jsou moje vlasy druhý den od mytí mastné a musím si je mýt znovu a nebo ne. Tenhle mi zrovna vyhovuje a k tomu ta broskvová vůně je pro mě velké plus. 

Sprej: Jsem si jistá, že tyto spreje jsou skvělé na osvěžení, ale v takovémhle počasí bych potřebovala nějaký sprej na oteplení. :D Vůně manga a jablka je skvělá jen bohužel dlouho nevydrží, přece jen to není parfém ale tělový sprej.

Tělové mléko: Je to obyčejné tělové mléko, které znáte například z drogerie - krásně voní po kokosu, melounu a hydratuje. To je zcela dostačující.

Sprchový gel: Dočetla jsem se, že obsahuje vitamín E a antioxidanty, které chrání proti volným radikálům. Vůbec nevím, co to znamená, je začátek školního roku a já už propadám z chemie, ale něco mi říká, že to je pro tělo dobré a samozřejmě tu je opět ta neodolatelná vůně, v mém případě je to vůně maliny.



7 comments

  1. Díky za tip. Vypadají zajímavě. Asi si šampón pořídím. :-)

    ReplyDelete
  2. Ten šanpon je k ničemu, hrozně vysušuje vlasy.Za mě nula bodu, jinak meloun strašně hezky voní to je asi jediný plus:)!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fakt? Já je mám totiž hrozně mastné, tak mi to asi tak nevadí a hlavně hodně používám ruzné kondicionéry atd. :D :)

      Delete
  3. Dá se to sehnat jen na netu, nebo i někde v obchodech?

    ReplyDelete
  4. Ujíždím na mangovém sprcháči... To je můj matroš a nedám ho z ruky a ještě k tomu hezké balení...

    ReplyDelete