SWAP SE STYLEWITHME

Nedávno jsme se s Míšou ze Stylewithme domluvily na swapu. Jde o výměnu několika věcí, předem je samozřejmě dohodnutá cena za celý balíček, většinou se domlouvá i to, co má balíček obsahovat, jestli kosmetiku, jídlo, oblečení nebo od každého něco. V našem případě jsme se na obsahu balíčku nedomlouvaly, dohodnutá cena byla 400 kč a jak je u swapu zvykem, obě jsme hranici 400 Kč překročily! A co jsem v balíčku od Míši našla?


Doufám, že Míša při koupi tohoto make-upu nepřemýšlela nad tím, že bych se konečně měla začít malovat... :D Vlastně mi padl do noty, už pár měsíců nad tím uvažuji a make-up jsem do dneška neměla a ještě k tomu mi jeho odstín sedí a na pleti je neskutečně příjemný, takže děkuji!


Z dovolené v Amsterdamu mi Míša přivezla magnetku už jsem jí nainstalovala na naší ledničku mezi další magnetky například z New Yorku, Anglie, Itálie atd., kde jsem mimochodem nikdy nebyla. Alespoň to pro návštěvy vypadá tak, že jsem velký cestovatel!


Sice jsem na úvod psala, že jsme se na obsahu balíčku nedomlouvaly, ale nenápadně jsem Míše naznačila, že límeček pod svetr místo košile, by se mi opravdu hodil... Ano, musela jsem si ho ihned vyzkoušet!
                                                                                       


Krém na ruce, na tělo, na obličej, na nohy... No, co se ještě nevymyslí? Budu mít tak hebká chodidla, že mi je budou závidět i ryby! :D


O téhle lahvi jsem snila pěkně dlouho, mám podezření, že je Míša vědma, takže ji nepomlouvejte, o všem ví!


Křupání se nikdy neztratí a já vše cpu do bílého řeckého jogurtu s nakrájeným jablkem...


Červený lak, jsem samozřejmě taky potřebovala... Zamýšlela jsem ho právě k této kabelce z Manga na obrázku, že se k ní hodí?



Už jste s někým swapovali nebo to plánujete?

4 comments

  1. Míša ti kúpila fakt pekné veci :)
    Swap som už raz robila A príde mi to strašne super :)
    www.vanesasworld.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Krásné věci! :) Ten límeček je super ! :3 Červený lak na nehty mám přesně tento a jsem s ním spokojená. :) Hodně mě láká ta flaška "My Bottle". Mohla by jsi mi prosím poradit, kde bych si ji mohla pořídit? Předem děkuji. :) - Roxy
    www.blogbyroxy.blog.cz

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahoj, myslím, že jsem ji viděla na dekorativka.cz, zkus do google vyhledávače napsat "My bottle" a pod vyhledáváním máš záložku: nákupy, tak na ní klikni a pár českých eshopů se ti tam objeví. :)

      Delete