TIPY NA VÁNOČNÍ DÁRKY

Internet zaplavují dotazy zoufalých lidí, kteří neví, co koupit svým milovaným k Vánocům. Jednou z mnoha možností je se domluvit, že si žádný dárek prostě a jednoduše nedáte a v době předvánočních stresů půjdete spolu do kina nebo na večeři, ale pokud jste rozklikli tento článek, tak asi po mně budete chtít pár nápadů na dárky, které se dají koupit. 


DÁRKY PRO MUŽE
Ženy, které mají za přítele blázna do seriálů, komiksů, her nebo filmů to mají nejlehčí. Přece nebudete kupovat drahou vůni, kvůli které se bude Váš milý přetvařovat, když mu můžete koupit světelný meč, přívěsek Zaklínače, tričko STAR WARS, plakát Doctora Who, komiks o jeho oblíbených Avengers nebo sběratelskou figurku Assassina. Stačí se nenápadně zeptat přítele, na čem zrovna ujíždí a jít se podívat do Comics Pointu. Mimochodem, spodní prádlo se superhrdiny je snad ve všech obchodech.


Zbožňuje hudbu? Co takhle se podívat po nejnovějším CD jeho oblíbeného interpreta, velká sluchátka taky určitě nejsou k zahození nebo snad lístky na koncert? To by byl skvělý zážitek pro oba! 


Při pohledu na jeho batoh se Vám ježí všechny chlupy na těle? Vždyť je tak obnošený... Myslím, že většina mužů tohle neřeší, koupí si nový, až se jejich starý roztrhne a nebude už použitelný. Prostě mu kupte nový Vy!


Zajímá se o módu? Tak na co ještě čekáte! Popadněte peníze a uhánějte do jeho nejoblíbenějšího obchodu s oblečením ať už pro poukázku nebo něco, co Vám jen padne do oka.


Říkáte, že miluje sladkosti, ano? Stačí tři slova... The Candy Store! Udělejte mu balíček ze sladkostí a k tomu přidejte nějakou maličkost - třeba Vaší fotku v rámečku, na které se zrovna oba dva přežíráte.


Pokud k Vám dojíždí z daleka a vlak je příliš drahý, kupte mu padesátiprocentní slevenku na ČD. Není drahá, stojí okolo 1500 Kč. Je to zatraceně praktický dárek!


Rád sportuje? Běžte spolu vybrat nějaké boty na běhání, kupte mu permanentku do posilovny nebo do bazénu. Já sportu moc nerozumím, ale určitě Vás ještě něco napadne!


A když jste opravdu zoufalé, tak existují velmi zajimavé oblečky pro ženy, které muže zcela jistě potěší a ještě k tomu uvařit svíčkovou? Rozhodně budete po takovémto dárku nejlepší žena na světě... Ale pokud je Vám méně než patnáct, držte se předešlých nápadů na dárky!


DÁRKY PRO ŽENY
Mamka mi minulý rok oznámila, že si připadá v šátku děsně sexy. Co myslíte, že našla pod stromečkem? Toto je nápad pro sběratelky doplňků. Bižuterie, sluneční brýle, šály, čepice, rukavice... Ááá, toho je tolik!


Co byste asi tak mohli pořídit milovnici make-upu? Ano, květináč! To byla sranda... Ale zamyslete se, přece nebudete pořizovat kamarádce, která má doma pouze Urban Decay paletky, MAC make-upy a Chanel rtěnky, řasenku od Miss Sporty. Poukázka do Sephory zní lákavě i pro mě a to mi líčení moc neříká! Nezmínila se včera náhodou, že jí došla její milovaná Catrice Ultimate Stay saténová rtěnka s matným efektem? Ano, ten název jsem si vygooglila!


Zkuste se vždy zamyslet, co má ráda. Peče ráda muffiny? Víte o tom, že se na ně dělají silikonové formy? Ne, rozhodně to není hloupý dárek k Vánocům! Takovéhle praktické dárky jsou nejlepší... A ukážete tím, že Vaší kamarádku dobře znáte.


Existuje snad něco, co by Vaše kamarádka chtěla, ale sama od sebe by si to nepořídila? EOS, yankee candle nebo rtěnku od MACU? Tak to prostě a jasně kupte!


Moje kamarádka už dlouho jí zdravě. Každý rok dostane ode mě k hlavnímu dárku müsli, rýžové chlebíčky nebo raw tyčinky. Jídlem nikoho neurazíte!


Oblečení, oblečení a zase oblečení! Buď ať si kamarádka vybere sama a nebo jí kupte už několikrát zmíněnou poukázku. Alespoň se nebude muset přetvařovat, a pak dárek nebude celé roky viset ve skříni.

11 comments

  1. Super ♥.
    Dost si mi tím pomohla!!!!. :)))))

    ReplyDelete
  2. Po prohlídnutí všech dárků mi došlo, že bych ocenila úplně nejvíc ty dárky pro kluky (až na nějaké... :D). Ale jinak naprosto super dárek a pomohl mi se inspirovat na dárek pro kamarádku.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak samozřejmě se to dá namixovat, že jo... :D Ale svojí BFF asi neuspokojíš podvazky. :D Pokud nemá jinou orientaci... :D Přijde mi, že vybrat dárek pro kluka je asi tisíckrát lehčí než pro holku! :D

      Delete
  3. Děkuju za tipy. Brácha je ulítlý do komiksů (a filmů/serialů inspirovaných komiksy) a chtěla jsem mu něco inspirováno tímto tématem koupit a když jsem koukla na webovky comics point byl jsem v ráji :D a i když jsem o Mixit hodně slyšela nikdy by mě nenapadlo to třeba koupit jako dárek, ale když jsem viděla tu fotku hned jsem šla na jejich stránku :D takže konečně tipy co stojí za to ;) ♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. Není zač! :) Já jsem mix it ještě nezkoušela, ale rozhodně plánuji! :D

      Delete
  4. to sú super nápady:) chlapom sa ťažko vyberá :D
    pozývam ťa na moj blog :)

    ReplyDelete
  5. Potom co jsem viděla obrázek z Candystoru asi tam budu muset zajít a nakoupit si hlavně pro sebe:D

    ReplyDelete
  6. Paletky a všemožná beauty potěší vždy a svíčky...to je moje :))

    ReplyDelete
  7. Sluchátka jsou super, ty určitě zabírají, celkově je to fakt fajn seznam :) Jako další tipy mám permanentku na fotbal/hokej nebo třeba poukaz do Barber Shopu.

    ReplyDelete
  8. Pěkné tipy! Jelikož má přítel řadu koníčků, tak já to mám vcelku jednoduché, ale opravdu nezávidím těm ženám, které mají doma muže, kteří toho moc nedělají a ještě k tomu říkají, že nic nepotřebují. Takže abych třeba i někomu poradila - já letos pořídím nějaké značkové skate oblečení a předplatné do fitka.

    ReplyDelete