DÁRKY

Všichni určitě víme, že Vánoce nejsou jen o dárcích, ale to nejdůležitější je... jídlo. Dobře, to byla sranda. Říká se to ve všech videích a píše se to na všech blozích. To nejdůležitější je samozřejmě RODINA a ne jen o Vánocích! No nic... Vynechám moje zábavné okecávání a pustím se do toho, co vás nejvíc zajímá. Dárky, co? Kromě Vánoc jsme slavili také moje osmnáctiny, takže je těch dárku trošičku víc.

Hlavni dárek byl příspěvek na notebook, který jsem ještě k tomu koupila ve slevě, co víc si přát. Kdyby někoho zajímal model, tak je to ASUS - X555LB-XO070H.


Další dárek byly polobotky z C&A dle vlastního výběru a k nim jsem od přítele dostala krásnou kabelku z Manga.



Poslední tři roky dostávám věci do výbavy. Doufám, že mě mamka nechce tak brzo vyhodit z domu. Tyto misky (cedník a mísa v jednom) jsem ale po mamce fakt chtěla. Jsou super praktické!


Tyhle kravinky se nikdy neztratí. Musím říct, že ten balzám od Labella nádherně voní!


Happiness Boutique mi poslalo tento krásný náramek a nabídlo mi pro vás slevu. Při zadání kódu michaelasorelova dostanete slevu 10% při nákupu nad 19 euro. Nabídka platí pouze do 18. ledna 2016.


Potom jsem ještě dostala nějaké poukázky a peníze, takže rozhodně čekejte nějaký haul. Přemýšlím, že si koupím šicí stroj a navštívím nějaký kurz. Šije některá z vás?

Našli jste pod stromečkem 
to, co jste si přáli?

13 comments

  1. Nádhera!!všechno nejlepší k tvým 18tinám!(opožděně) krásné dárky a ta kabelka od Adama je božíí!!
    -Iwík!

    ReplyDelete
  2. Wow, moc pěkné dárky, hlavně ty boty jsou naprosto úžasné:)
    Pinki Claire
    Zvu tě na svou giveaway

    ReplyDelete
  3. Nedávno mi mamka říkala že dostavala jako menší taky výbavu do domacnosti. A opravdu by mě nenapadlo že to někdo i v této době takhle má.:)
    Jinak šicí stroj doma má mamka taky a dříve jsem si často něco šila ale začala jsem se zabývat něčím jiným a na šiti mi už nezbyva čas :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Už mám i plechy a prostírání. :D Teta je švadlena a nabídla mi mini kurz, tak nevím. Budu ještě uvažovat. :D :)

      Delete
  4. Určitě do toho stroje běž! :) Pokud máš nějaký ten čas nazbyt a trpělivost ta si potm můžeš mooc vytunit svůj šatník. :)

    ReplyDelete
  5. tie topanky uzasne ladia s kabelkou! Same krasne vecicky!


    Pozyvam na povianocnu GA o Guess a Dermacol :) tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2015/12/povianocna-ga.html

    ReplyDelete
  6. Krásne vecičky. Misky a náramok by som hneď brala ♥

    Zároveň by som ťa chcela srdečne pozvať ku mne na GIVEAWAY v ktorej si môžeš zasúťažiť aj o voňavé produkty značky Yves Rochcer ♥

    ReplyDelete
  7. moc krasne darky. ja jsem dostala tuto krasnou kozenou vestu, ve ktere je moc teplicko - http://www.oveckarna.cz/damska-kozena-vesta.html ;) a jeste jsem dostala kurz potapeni. na to jsem hodne zvedava. Tak se hezky mej a uzij si novy rok ;) Renata

    ReplyDelete
  8. Obdivuji tvůj styl v módě atd.. strašně se mi líbí :3 jsi úžasná a máš opravdu Boží příspěvky <3 Good Job! :D

    ReplyDelete
  9. Pěkné kousky jste dostala. Já jsem vloni na Vánoce oslovila firmu, která dělá personalizace propisek a dalších reklamních předmětů a dávala jsem dárky na míru. Nebylo to nic drahého, ani převratného, prostě taková upomínka. Vzhledem k tomu, že jsem pak v lednu odjela na rok do Ameriky, tak si mě můžou aspoň připomenout. :)

    ReplyDelete