VÁNOCE

Možná jste si všimli, že se snažím na blog dávat jednou měsíčně zábavné příspěvky, tak jsem tady s dalším! Tenhle příspěvek je o tom, co čekáme a jak vše nakonec dopadne o Vánocích.

Balení dárků... Jo, taky se mi líbí ty dokonalé tumblr fotky dárků pod stromečkem. Jenže jsem na všechno tak levá, že stejně většinou všechny dárky za mě balí mamka!




Já bych sice iPhone nechtěla, radši Lumii 950, ale když si v hlavě porovnám, kolik lidí chce mobil od Applu a kolik od Microsoftu, tak jsem do obrázku dala radši ten iPhone. :D Jaké je očekávání a realita dárků, které najdeme pod stromečkem? 


My máme každý rok umělý malý stromeček, takže tohle Očekávání VS realita se mi zase tak nějak vyhýbá, ale myslím si, že je to pravda. No řekněte, kdo by si nepřál tak nádherný stromeček jako je  na obrázku vlevo?


Předchozí body se mi sice vyhýbají obloukem, ale tenhle? To jsem celá já o Štědrý den!


Matně si vzpomínám na sníh o Vánocích, když jsem byla malá. Posledních šest let není u nás na Vánoce sníh! Snad se to tento rok změní...


A jaké jsou vaše Vánoce?

2 comments

  1. Ten sníh je fakt hrůza :( Vánoce na blátě úplně ztrácejí kouzlo... jinak my máme stromeček taky umělý, takže se docela podobá tomu na obrázku, jen není tak vysoký :) jen mě trošku mrzí, že je prostě každý rok stejný, už asi 8 let po sobě :D a ohledně dárků - je lepší nemít tak drahá přání a vědět, co si "dovolit", aby to člověk dostal :) já si letos udělala radost sama, aby rodiče ten nejdražší dárek nemuseli kupovat :) pokud mi na něj přispějou, budu ráda, ale vyhneme se tak tomu, že dostanu něco, co bych nechtěla :) a takové ty menší dárečky jako knížky, oblečení apod. jsou všechny na ježíškovi a kolikrát mi udělají taky obrovskou radost :)))
    Getmovin by Deni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rodiče mi právě přispěli na notebook a chtít po nich ještě něco, to by mě asi hnali. :D Ale asi nějaký maličkosti dostanu a dva dny po Vánocích mám ještě k tomu narozeniny. :D

      Delete