LET'S PLAY Z THE SIMS 4.

Asi už víte, že se snažím dělat vtipné obrázky ze života na facebookovou stránku Mr. Kev, vyrábím různé kravinky z FIMA, občas fotím, ale asi nevíte, že už od devíti let hraju hru The sims, tak mě napadlo, že bych mohla tento článek napsat formou příběhu mé rodiny z The sims 4. Bude to takový Let's play na blogu - oddechovka po vánočních prázdninách.


Matěje už od kolébky zajímal vesmír a při výběru školy měl hned jasno. Stal se vědcem. A teď je to ten nejznámější vědec v celém městě. Několikrát se už podíval do vesmíru, dokonce doma chová malého mimozemšťana. Při přestěhování do většího domu zjistil, že mu něco chybí. Dřez se nekontrolovaně plnil nádobím, záchod byl během dvou dnů znovu špinavý a často neměl co do pusy a stíhejte tohle všechno, když jste vědec... Jednoho slunečného dne (v The sims 4 zatím jiný den nejde, protože vývojáři ještě neudělali herní dodatek, který by rozšířil počasí o déšť, sníh nebo bouřku) navštívil park, kde na lavičce seděla krásná bruneta. Teď přišla otázka, jak jí oslovit, ale Matěj je vědec, není to žádný svůdný balič! "Víš, jak se štěpí atomy?" přisedl si k ní a zamrkal očky. Evu touto otázkou dost vyděsil, ale pochopila o co se snaží a dali se do řeči. Celý den povídal nadšeně o své profesi, jak míchá séra, co to je Simí paprsek a kolik hodin trvá doletět ze Země na Mars. Celý den pouze přikyvovala a překvapivě trvala na další schůzce. O několik simíkovských týdnů později Eva zjistila, že je těhotná. Narodila se jim holčička Anežka, krásná po mamince a geniální po tatínkovi. Matěj v této době pravidelně navštěvuje své přátele mimozemšťany, Anežka navštěvuje základní školu s výborným prospěchem a Evě se znovu nekontrolovaně zvětšuje bříško.






Hraje někdo z vás The Sims?

5 comments

  1. Hezký článek! :) Mohla bys nám někdy udělat komix z TS 4. :D Hrála jsem od 12 let The sims 2 a teď hraju TS 3. Ještě mi chybí pár dodatků. No a je mi 19 let. :D

    ReplyDelete
  2. Jů já taky hraju The Sims 4, je to boží! A mimochodem máš skvělé a roztomilé fotky :-) :-)

    ReplyDelete
  3. máš skvěle vystižené momentky :)

    ReplyDelete
  4. Tvoje články jsou užasné a hlavně o The Sims :) Je to moje srdcovka hraji Sims už od prvního dílu a pořád mě to víc a víc bere :) A jak říkáš mohly by přidat nějaký ten dodatek k počasí a taky bych brala i mazlíčky.. Moc děkuji za tvé články seš talentovaná a budu se těšit doufám na pokračování.

    ReplyDelete