MŮJ WISHLIST NA JARO A LÉTO.

Ráno mi došlo, že už týden jsem nevydala žádný příspěvek, pak přicházely otázky, co napsat... Po deseti nápadech na příspěvky, které jsem nemohla stihnout udělat za jeden den (potřebuji kvůli nim koupit různé kravinky nebo potřebuji někoho, kdo mě bude fotit atd.), mě napadlo udělat další wishlist, jelikož ten minulý byl podle statistik celkem čtený a určitě by vás mohlo zajímat, co jsem si z minulého wishlistu koupila a co si plánuji koupit na jaro/léto.

Pokud si nevzpomínáte na můj minulý wishlist nebo jste ho neviděli, tak klikněte sem. Z minulého wishlistu jsem si koupila: kardigan, chalsea boty, černé džíny, džínovou bundu, košili a kabelku. A co bych si ráda pořídila na jaro?


Parka - Někomu se líbí a někomu ne. A mně se líbí! Teda... Jak která. Jsem hodně vybíravá. Khaki barva a ostatně všechny profláklé barvy si myslím, že mi sluší.

Mokasíny - Na hnědé mokasíny mám zálusk už hodně dlouho. Podle mě se dají nosit snad ke všemu a se sukní dělají neskutečně roztomilý outfit! Jen bude těžší k nim najít nějakou kabelku kvůli mé divné vlastnosti z minulého wishlistu,

Rockabilly šaty - Po filmu Nowhere boy jsem se zamilovala do šatů z 50. let (a taky do Aarona Taylora-Johnsona). :D Jenže sehnat k nim ještě nějaké boty a kabelku bude záhul. Takže radši o nich budu jen snít...

Černé gumáky - Gumáky se na jaře hodí vždy. A když si představím všechny moje krásné botičky od bahna a ještě k tomu promočené, tak se mi chce brečet!

Batoh - Batoh (v dezolátním stavu) nosím jen do školy, jinak nosím kabelky. Byla by to příjemná změna si občas vyjet do města s batůžkem. 

Sukně - Přijdou mi mnohem pohodlnější sukně než kraťasy a sukni mám jen jednu. Možná to bude tím, že absolutně nevím, jak je zkombinovat, proto radši vytáhnu šaty. :D Ale já se kouknu na pár outfitů a do léta určitě něco vymyslím!

Máte nějaká módní přání na jaro nebo léto?

8 comments

  1. Super wishlist! Úplně nejlepší jsou ty šaty :3 Taky miluji tenhle styl, ale vůbec nevím, jestli by mé hubené postavě slušely :/ Až si je pořídíš, určitě je tady na blogu okouknu!

    Gumáky jsem včera viděla v podobném provedení na Václavském náměstí v Jannis, ale moc jich tam zas neměli - mi přišlo. :/ Mají tam ale 60% slevy, tak jsem si tam koupila nízké boty, řekla bych styl pérek.

    A moje módní přání je, abych konečně začala nosit sukně -_- Mám jich celý jeden štos, ale vůbec je nenosím!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuju, určitě bych dala outfit s šaty na blog! :) Snad je někdy budu mít. :D :)

      Delete
  2. Teď mimo oblečení... Konečně někdo, kdo viděl Nowhere Boy a miluje Aarona! :D Aaron, to je srdcovka :D <3
    Jinak sdílím tvůj problém o tom s čím kombinovat sukně, takže žádnou nemám, pokud nepočítám sukně mé sestry. A ty gumáky se mi taky líbí. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zhlédla jsem snad všechny filmy, kde hrál Aaron. :D Cítím se hrozně. :DD

      Delete
    2. Není důvod. Je úžasný! :D Mě pár filmů s ním teprve čeká... Jaký se ti líbil nejvíc? :)

      Delete
  3. Dummy, ale našla jsem ho jen v angličtině, ale moc se tam nemluví, je tomu dobře rozumět. :)

    ReplyDelete
  4. Ty šaty jsou parádní! Mám podobné v temně modré a jsou mými oblíbenci! :) Já si chci na jaro pořídit pěkné polobotky a na léto džínové kraťasy, ke kterým si chci koupit bílé tenisky, ale ještě nevím, jaké :)
    bára.kára blog

    ReplyDelete
  5. Takové šaty doma mám a taky je nejvíc ze všeho miluju ... a Aaron je můj druhý nejoblíbenější herec :D

    ReplyDelete