HAUL.

Zjistila jsem největší objev století a to ten, že existuje eshop MANGO OUTLETU! A v tu ránu peníze z kasičky začaly lítat jako divé. :D Dohromady to jsou asi tři tisíce. Tolik jsem v jednom a tom samém obchodě najednou nikdy neutratila, takže jsem se celkem přemohla. Ale fakt toho nelituji!

Můj vzhled čtrnáctiletého dítěte ještě podtrhnu touto mikinou s Mickey Mousem. Plánuji si k ní ještě udělat dva drdůlky, a pak svému boyovi můžu rovnou říkat tati. :D Ale vypadá fakt skvěle k džínové bundě!

Mangooutlet.com - 400 Kč

V mé šatní skříni mě trápil nedostatek triček, tak jsem si alespoň nějaká ta trička koupila. Všimla jsem si, že jsou teď celkem in s V-výstřihem a vypadají fakt dobře! Strašně by se mi k tomu líbila krajková podprsenka (asi znáte z Pinterestu, Instagramu atd.), třeba jednou najdu nějakou, která mi bude sedět!

Mangooutlet.com - dohromady asi tak 500 Kč

Obyčejným šedým tričkem s bílým nápisem snad nejde zkazit žádný outfit... FORGET THE DRESS CODE

Mangooutlet.com - 300 Kč

Dále jsem si pořídila naprosto nádhernou sukni, jen jsem stále nepřišla na to, jak se sukně kombinují. :D Jak kombinujete sukně vy?

Mangooutlet.com - 300 Kč

Pokaždé se mi hodí nějaké džíny a světlé ještě k tomu opticky rozšiřují nohy, což já fakt potřebuji. Mám naprosto jiný typ postavy než bych si přála, ale nestěžuji si!  Taky jsem mohla dopadnout hůř. :D Pamatujte si, že se vždycky najde někdo, kdo je na tom s čímkoliv hůř (nebo líp) než vy. 

Mangooutlet.com - 700 Kč

Určitě jste postřehli v mém wishlistu na jaro, že bych si přála nějaký batoh do města a našla jsem šampióna mého srdce právě v Mangu!

Mangooutlet.com - 500 Kč

O víkendu jsme s mamkou navštívily Ikeu a já už se dlouho sháněla po ikeáckých kaktusech a tadá. Teď už je mám, doufám, že mi hned nepochcípají. :D Nejsem zrovna velká zahradnice.

Ikea - absolutně nevím cenu :D

Určitě se těšte na léto. Plánuji udělat mini recepty na nanuky. A tyhle formičky se mi budou určitě hodit!

Ikea - okolo 60 Kč

Naprosto zbožňuji, když věci k sobě ladí, proto na fotce vidíte to, co vidíte. :D Malá kosmetická taštička, větší kosmetická taštička, taštička na drobné a pouzdro na doklady. Kdybych náhodou někam jela... Což pochybuji, protože už jsem nikde nebyla přes pět let. :D Achjo.

Languo.cz - dohromady asi tak 1000 Kč

Asi jsem se zamilovala do Happy Socks ponožek. :D Jsou krásné, pohodlné a a a... né zrovna moc levné. Ale myslím si, že jako dárek jsou bezva!

Urbanlux.cz - 800 Kč

A co jste si minulý měsíc koupili vy?

6 comments

  1. Ty kaktusy jsou boží :D Taky musím zajit do ikei a nějaký si koupit :)

    ReplyDelete
  2. Sady na ty nanuky stojí okolo 60kč. Máme doma dvě sady a jsou hrozně super. Mohu jenom doporučit a těším se na ty recepty.☺

    ReplyDelete
  3. Ty kaktusky jsem zrovna dostala k svátku. :D Také doufám, že nějakou dobu přežijou s mým zahradnickým netalentem. :D Ty happy socks vypadají suprově, škoda jen té ceny. :/

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. Já jsem taky měla kaktus nebo spíš ještě mám, jenže když začínala zima, tak se jaksi zcvrkl a naspodu zhnědl, ale špička je pořád zelená, tak nevím co sním mám dělat a vyhodit je mi ho líto :-D

    ReplyDelete