PŘÍBĚHY Z THE SIMS 4. #2

Hrála jsem a hrála a napadlo mě, že bych mohla udělat další příspěvek s příběhy z The Sims 4. A po dlouhém a nekonečném hraní (né, že by mi to nějak vadilo) jsem tento článek sestavila.

Tento příběh se odehrává ve Windenburgu - v rodině o čtyřech členech. Jsou to nerozluční kámoši ze střední a po škole bez sebe nemohli žít, a tak se k sobě sestěhovali.

Přemýšlela jsem, jestli jejich příběhy sepsat do jednoho a nebo každému udělat svůj. No, jsou to přeci simíci, výjimečné osobnosti, tak je jasné, jak jsem se nakonec rozhodla.


Maria Robles
blondýna s pár kily navíc, gurmánka
Maria nikdy neměla štěstí na chlapy. Naštěstí si už zvykla a když ji něco naštve, tak si říká: "Vždy se najde někdo, kdo je na tom hůř než já," tahle věta ji vždy uklidní. Ale někdy se holt stane něco, co je fakt přes čáru.
Maria se seznámila v místním klubu s idolem snad všech žen (možná i mužů). A po měsíci zjistila, že i s pár kily navíc a žádným sebevědomím může otěhotnět, jenže Don Lothario si toho asi nebyl vědom a utekl hned po tom, co se to dozvěděl.
Tenhle týpek z diskošky jí rozdrtil srdce snad na milion kousků. Ale přece by nechtěla zničit život jednoho maličkého tvorečka jen kvůli tomu, že jeho tatínek radši běhá po světě a dělá mu další a další sourozence.
Takže jako pořádná žena se do toho opřela a začala si hledat pořádnou práci. No, ráda vaří, je do toho taková... zapálená. Takže zvolila práci kuchaře. Za necelých devět měsíců se vypracovala z pouhé umývačky talířů na umývačku příborů.






Zuri Robles
nesnáší děti, materialistická, citlivka
Asi prokletí rodiny... Zuri taky nemá zrovna štěstí na chlapy, ale na rozdíl od Mariy si za to může sama. Její první kluk byl Enzo. Ale moc si spolu nerozuměli - jen po jedné stránce. Vy určitě víte, po jaké stránce to myslím. A to ve vztahu bohužel moc nefunguje. Po pár měsících došlo na rozchod, ale zůstali kamarády. 
A jako si Maria na svůj protest proti chlapům našla práci, která ji moc baví, tak i Zuri si chtěla splnit svůj sen - mít vlastní obchod s oblečením. A tak nějak se to splnilo. 
Zuri je taková blonďatá mrška. Usmyslela si, že chce sbalit ženatého chlapa Theodora. Jo. To se taky povedlo. Svým způsobem má štěstí, jen nemají štěstí ti, s kterými přijde do styku. Jenže se ho manželka tak nějak nechtěla vzdát a Zuri na protest vysadila antikoncepci. Myslela si, že ho získá, když s ním bude čekat dítě, ale opak se stal pravdou. I tak se ho žena nechtěla vzdát a donutila ho se s Zuri nadobro rozejít. Podpantoflák. A tak to měla spočítané i s úroky.
S dítětem už samozřejmě nešlo nic dělat. Bylo pozdě. Odrodila krásnou holčičku Charlotte a ihned ji dala pryč. I tohle se bohužel někdy stává a ne jen ve hrách.
V tu dobu, kdy chodila s Theodorem, tak chodila i s místním boháčem - Jacquem. Takže se vlastně ani neví, čí to dítě je. A to je teprve smutné. Láska samozřejmě kvete v každém věku, hlavně když má jeden z partnerů milion na účtě. Po odmítnutí Theodorem se nastěhovala ke své chodící peněžence Jacqueovi. Stejně jí nic jiného nezbývalo.









Enzo Mondragon
hudební nadšenec, zručný, hodný
Jak už bylo řečeno, tak Enzo chodil s Zuri, ale moc jim to neklapalo. Jenže už v době, kdy s ní chodil, se kamarádil s Quinn. Byli to nejlepší kamarádi. Vždy si vydrželi povídat celé hodiny. A víte, co se říká? Z kamarádů jsou nejlepší partneři. Takže po krutém rozchodu s Zuri se Enzo dal dohromady s Quinn.
A nedávno Quinn požádal Enzo o ruku. Zuri začala dost žárlit, jelikož byla těhotná s někým, s kým vlastně ani nemohla být.
Jinak... Enzo je hudebník a jeho koníček je vyřezávání ze dřeva. Muzikou už se celkem proslavil, jen řezbářstvím moc ne. Po celém domě a zahradě vystavuje své sochy ze dřeva vyrobené jeho zručnýma rukama, tak snad to nikomu nevadí.






Quinn Espinosa
namakaná korba, miluje sport, vždy veselá
Quinn vždy vynikala ve sportu, po škole si splnila svůj sen a stala se atletkou. Teď je ve městě nejznámější ze všech sportovců a sportovkyň.
Zuri začala na Quinn děsně žárlit, jelikož byla těhotná s někým, s kým vlastně ani nemohla být kvůli jeho manželce a své blbosti. Začaly se dost hádat a Zuri si z ní dokonce dělala i srandu. Naštěstí se brzo odstěhovala, takže k většímu konfliktu už ani nestihlo dojít.
Quinn bylo Charlotte (dítěte od Zuri) hrozně líto, nechtěla, aby ji Zuri dala pryč. Proto si o ní zažádala a teď jí má ve své péči, takže Charlotte má taťku, mamku, bratrance a i tetu v jednom baráku, co víc si může dítě přát.
Enzo s Quinn se nestačili ani vzít a už čekali malého Scotta. Nyní v jejich domě připadá na každého dospělého jedno dítě. To už snad stačí!






Jak se vám příběhy z TS4 líbí?
Přeji krásný zbytek dne, Michaela.

4 comments

  1. Skvělé příběhy, moc mě baví je číst :D Budou i nějaké další? :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Určite budou! :) Ale až zase za dýl, tyhle příběhy jsou trošku náročnější. :D

      Delete
  2. Krásné příběhy, krásné fotky. Jak je jen děláš ? :-) :-)

    ReplyDelete