HAUL.

Probrala jsem si šatník a oblečení, které nenosím nebo se mi už nelíbí, jsem rozdala a některé nafotila na můj vinted. Samozřejmě mě ohromně mrzí, že jsem si nutně musela koupit něco nového na jaro či na léto.

Před 14 dni jsem byla na menším zákroku s bradavičkou u oka. A mamka mi jako bolestné koupila tyto brýle, ještě jednou děkuji! Jsou z C&A a mají tam opravu velký výběr brýlí, postřehla jsem asi 4 stojany, jestli nějaké sháníte, tak neváhejte. :D Černé stály 170 Kč a vzorované asi 250 Kč.


A teď si asi budete myslet, že jsem malinko blázen. Prohrabovala jsem se stojany se slevami a uviděla tam tuhle příšernost. A mamka hned, ať si jí vyzkouším. Nevěřili byste, ale ta bunda vypadala fakt dobře! :D Určitě jí uvidíte v nějakém outfitu. Je z Mohita a stála 600 Kč.


Tohle tričko sháním už asi měsíc. No jo, je děsně in. A když jsem ho v Pull&Bearu uviděla, tak jsem myslela, že mám druhé Vánoce. :D Koupila jsem ho za 250 Kč.


Tak nějak jsem se před Adamem zmiňovala, že se mi líbí tahle mikina a jestli by mi jí nekoupil, že mu jí zaplatím. Nakecal mi, že jí v Praze nemají. A po přijetí k nám vytáhl tašku z Pull&Bearu, že tadá překvápko a ani nechtěl nic zaplatit! Třetí Vánoce. Mikča stojí asi 600 Kč.


...Takže Pull&Bear je teď můj nejoblíbenější obchod. :D Potřebovala jsem nějaká basic trička, tak jsem si vzala tyhle neskutečně profláklá pruhovaná. A jedno stálo jen 150 Kč!


Už myslím na léto. Sandálky se mi budou hodit ke kabelce, kterou jsem dostala od Adama k Vánocům. Zase ta moje úchylka na stejně barevné boty a kabelku. Stály 600 Kč a jsou opět z Pull&Bearu.


Už jsem s tím Pull&Bearem trapná, co? Nejlevnější a nejhezčí kraťasy, které jsem sehnala byly v tomto obchodě, no. Chápete, v H&M měly obyčejné džínové šortky za 600 Kč?! To bych měla snad už nové džíny! :D Stály 400 Kč.


Hádejte, odkud jsou tyto šaty. :) Anooo, z Pull&Bearu. Mají tam dokonalé kytičkové vzory, prostě jsem si je musela vzít a byly jen za 300 Kč! Vostrý, co? A díky Shopaholic Nicol jsem zjistila objev století. Nejvíc mi sedí áčkové střihy šatů! Takže. Holky, když máte velký ko... prsa, neváhejte, zkoušejte a kupujte jen a jen áčkový!


A teď jsou na řadě spolupráce. Revoluční motivační diář. Doller. Je jedno, jestli ho začnete používat v lednu nebo v květnu, protože si každý měsíc zakroužkováváte, jaký je měsíc a dopisujete přesné datum do prázdných rámečků. Což je možná trošku matoucí. Už jsem se párkrát přepsala. :D Ale to je moje chyba. V diáři je dvou stránka s přehledem celého měsíce a pět dalších dvou stránek s přehledem jednotlivých týdnů. Ke každému dnu, týdnu nebo měsíci si můžete napsat, čeho chcete dosáhnout. Mám skoro u všeho jediné. Přežít školu. :D A na konci měsíce následuje rekapitulace měsíce, slouží to vlastně jako takový deníček. Diář je doplněný různými citáty slavných osobností. Vážně moc hezký nápad.


Gumáky se vždycky hodí, ať už jsou za 200 Kč nebo za 2000 Kč. Skoro pořád je tahám do lesa. Jsou úchvatně pohodlné. Jen mi v nich malinko plandá noha. Ano, taky bych chtěla mít tlustější nohy! :D Připadám si v nich hrozně cool, když jdu po té naší vesnici. Jsou z urbanluxu.


Pořídím si gumáky - přestane pršet, přijde mi šála - začne být teplo. K zbláznění, co? :D Šálu mám z Happiness Boutique. A při zadání kódu michaelasorelova dostanete slevu 10% při nákupu nad 19 euro. 


A co jste si na jaro nebo léto koupili vy?

5 comments

  1. A nejde to k vám objednat přes jejich eshop? :/

    ReplyDelete
  2. Ty věci z Pull&bearu vypadají fakt dobře :) můj nejlepší kup na jaru jsou rozhodně lacláče <3

    ReplyDelete
  3. Ten Pull&bear se mi děsně líbí, asi bych jej mohla omrknout :3 Máš super vkus a musím říct, že jsem zásadně proti holinkám, ale tyhle jsou fakt moc roztomilé (zase nevhodné slovo) :D Jinak se těším, až tu podivnou bundu uvidím na tobě, protože takhle vypadá opravdu velmi zvláštně :D

    ReplyDelete