FILMY. #2

Jsem strašný blázen do filmů, takže od posledního příspěvku TIPY NA FILMY jsem našla další filmy, o kterých bych se s vámi chtěla podělit.


DRAMA
Film, při kterém si alespoň desetkrát budete říkat: "Co to...?!". Výborný herecký výkon Jamese McAvoye! No, a jak film vysvětlit? Drogy, sex, drogy a znovu sex, jak jednoduché.


Drama o dospívajících bratrech... Hraje tam prostě Aaron-Taylor Johnson. :D To byla sranda... Je to hrozně silný film. Přece jen nikdo by si snad ani nedokázal představit přijít v dětství o svojí maminku, ať už v 8 letech nebo v 19. Ale bohužel nás to každého jednou čeká...


Budoucnost. Celá země je pokrytá prachem. Pokud lidský druh nechce vyhynout, musí si najít ve vesmíru nové místo pro život.


ROMANTICKÉ
Film je o dvou mladých středoškolácích - Davovi a Aubrey. Dave je ve friendzonu s jednou kra... savicí a Aubrey je sice ve vztahu, ale její kluk je pěknej kret... No, prostě se k sobě moc nehodí. :D A jak si asi myslíte, že film skončí. Přesně tak jako 99% romantických filmů. :D Ale hraje tam Dylan O'Brien. Mimochodem, při tomto filmu se dali dohromady s Britt Robertson, jak romantické.


Nějakým zázrakem přestane třicetiletá Adaline stárnout. Možná je to sen většiny lidí, ale postupem času zjišťují, že to vlastně až tak skvělé není, tak jako v případě Adaline... A ta herečka je taková kost! :D



ŽIVOTOPISNÉ
V tomto filmu se střetli dva moji nejoblíbenější herci, Eddie Redmayne a Alicia Vikander. No, oba zahráli to úžasně. Film je podle skutečné události o malířce Lili Elbe, která byla prvním mužem, který se nechal předělat na ženu. 


Zase ten Eddie... Tento příběh je o jednom slavném fyzikovi, Stephenovi Hawkingovi. A koukněte se na to už jen kvůli jeho hereckým výkonům, prosím! Mimochodem, herečka po jeho levici bude hrát v Rogue One: A Star Wars Story.


POHÁDKY
Zootropolis
Moderní metropole Zootropolis je město jako každé jiné, jen místo lidí v ní žijí zvířata. Skvěle dosadili do jednotlivých profesí a typů lidí zvířata jim podobná. Opravdu skvělá pohádka!


KOMEDIE
Jedna z nejlepších marvelovek, už jí určitě všichni znáte, takže nemá cenu nic vysvětlovat. :D Ryan Reynolds se na tuto roli skvěle hodil!


Jaký je váš oblíbený film?

3 comments

  1. Dneska jsem dokoukala Divergence takže... :D Jinak na Zootropolis jsem byla a je to ůžasný!! (jako tvůj blok :)

    ReplyDelete
  2. Teorie všeho byl skvělý film! Jsem rád, že to někdo zmiňuje :3

    ReplyDelete
  3. Sviňák a The First Time bolo super! :) Interstellar tiež oukej, proste veľkofilm..Teória všetkého bola na môj vkus presladená. Na Večne mladá sa už dlho chystám. :)

    ReplyDelete