3 JARNÍ OUTFITY PRO NI.

Jelikož nikdo nechce nafotit moje outfity, řeším to takhle... Musím přiznat (oblíbené blogerské spojení), že hledání věcí k tomuhle článku a následné psaní mě víc než bavilo. Snažila jsem se (další oblíbené blogerské spojení), aby všechny věci z následujích outfitů byly z novejších kolekcí nebo se stále daly koupit.


HOLKA Z MĚSTA
Kluci nosí holčičí džíny a holky klučičí. No jo. Pořád jsem ale nepřišla na chuť boyfriendům, jsou podle mě až moc volné, víc se mi líbí girlfriendy nebo mom jeans. A jaký máš na ně názor ty? K ohnutým nohavicím co jiného než botasky nebo podpatky. Já se ale na podpatkách necítím ve své kůži, takže botasky řeší vše! Vidíš to zlaté logo adidas original? Stříbrnými doplňky jsem logo nechtěla kazit a radši ho podtrhla těmito zlatými hodinkami. Světlé boty, světlé džíny a ještě světlé tričko? To už by byl vopruz. Volím tedy tričko v navy barvě s vínovými a bílými pruhy. A i na nižší teploty jsem myslela! Černý kožený křivák, svetr, mikina... Ale teď jsou v módě bombery, že jo? Pokud chceš svůj outfit rozsvítit, vol bordó bomber, ale pokud chceš raději splynout s davem, vol méně výrazné barvy jako je třeba šedá, černá nebo khaki.



Boty - Adidas
Džíny - Bershka
Tričko - Pull&Bear
Hodinky - MVMT
Bombery - Bershka

OUTFIT Á LA ARIANA GRANDE
Arianu neposlouchám, ale má skvělý styl oblékání nebo alespoň její stylistka. Při slově "jaro" se mi vybaví slovenský hudební producent a nebo kytičky, tak proč je nenosit i na sobě? Mimochodem, Jara bych na sobě fakt nosit nechtěla, takže radši ty kytičky. Proto tahle sukně. U tmavého svetru by tmavá sukně nevynikla, a tak jsem vybrala tento světle hnědý... Mým módním snem je vlastnit černou koženou brašnu, tak jsem jí alespoň do jednoho z těchto outfitů musela zařadit. Když má Ariana na sobě sukni a svetr, tak má k tomu většinou obuté polobotky. Ona pravděpodobně nenosí polobotky od Tamaris, ale tobě to určitě vadit nebude, že ne? A teď je tu zase ta otázka:"Ale co když mi bude zima?". Tak si ráno oblíkni radši první outfit a nebo si vezmi džínovou bundu, která celému outfitu dodá šťávu.



Svetr a sukně - Pull&Bear
Boty - Tamaris
Brašna - Fler
Džínové bundy - Bershka

KONEČNĚ TY KRAŤASY
Pro odpůrkyně sukní tu mám konečně kraťasy! Jako tričko jsem zvolila tohle jednoduché s barevným potiskem. Conversky bych si ani do jarních outfitů neopovážila nedat! A k těm černým se mi hodil tento batoh, který je z podobné látky jako jsou conversky, jen má koženkové detaily. A když má batoh koženkové detaily, tak jako první adept na bundu mě napadl koženkový křivák.



Batoh - Mango Outlet
Boty - Converse
Tričko a kraťasy - Pull&Bear
Křiváky - Mohito

7 comments

  1. Moc hezké outfity ,taky jsem na svůj blog psala o jarních outfitech ale už před delší dobou. Jo a boyfriendy úplně miluju <3

    ReplyDelete
  2. Tak všechno bych si byla schopná vzít a jak nechce nikdo vyfotit? :D Já bych tě fotila od rána do večera :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hlavně nemám na co fotit. :D Takže bych musela čekat na přítele a bla bla. :D Až budu mít foťák, tak zaměstnán mamku a bude mi outfity fotit ona! :D A jsem moc ráda, že se ti outfity líbí. O:)

      Delete
  3. Právě jsem si přečetla celý tvůj blog a hodí se k tomu jen pár slov: Wow! Úžasný! Dokonalost! Píšeš hrozně krásně Míšo! :)

    ReplyDelete