SHEIN WISHLIST.

SheIn mi nabídlo spolupráci a součástí spolupráce je udělat tento SheIn Wishlist. S největší pravděpodobností najdete tyto věci i v jiných obchodech, takže tento příspěvek můžete brát čistě jako inspiraci.




V posledním haulu jsem psala, že mi nejvíce sluší áčkové střihy šatů. Teda... Snad. Mám jen jedny šaty na léto, což je celkem málo. Hlavně, když po jednom nošení okamžitě letí do pračky.



No a taky mám jen jedny kraťasy. Trapný, co? Chtěla jsem s vyšším pasem a roztrhané. Doufám, že mi je babička nezašije.



A jelikož se v mém šatníku nenajdeš boyfriend, girlfriend nebo mom jeans, výběr dalšího člena do mého wishlistu byl jasný.



Naprosto jsem se zamilovala do různých tvarů brýlí. Nejsou jen módním doplňkem, ale jsou pro naše oči na jaře a v létě velmi důležité.  A lenonky ještě nemám.



Jsem až přehnaně hálkivá na svoje poprsí, proto nechodím do veřejných bazénu, na koupaliště a na pláž. Dobře, na pláž nechodím kvůli tomu, protože na dovolenou u moře nemáme peníze, ale zní to líp. Sad story. A tenhle hořejšek plavek skvěle zakrývá poprsí! 



Ano, má jí každý. Skoro každý. Já jí totiž ještě nemám. Vypadá ale bombasticky. Dokážu si jí představit k volnějšímu jednobarevnému tričku s V výstřihem, balerínkama a kabelkou. Bomba.



Tuhle bundu má asi taky každý. Proč mně se vždycky líbí to, co má každý? Sad story 2. A má stříbrné detaily. To já ráda! V tom se možná malinko liším. Protože jsou všude zlaté detaily. Happy story.



Zase áčkový střih a zase jednobarevné. Tentokrát ale khaki s dlouhým rukávem! Tatadááá. Prej mi khaki barva sluší, takže pozor. Už si bohužel nepamatuju, kdo mi to říkal, ale někdo to byl!



A dlouho tu nebyl... Áčkový střih! Proužky. Miluju proužky. Sice pak vypadám o pár desítek tun tlustější, ale nevadí. Sad story 3.

Kdyby se ti něco z tohoto wishlistu zalíbilo, stačí kliknout na červený nápis nad obrázkem dané věci. Přesměruje tě to na stránku SheIn.

Přeješ si něco konkrétního na léto ty?

4 comments

  1. já si přeju na leto penny board. sice to není oblečení ale do wish listu to taky muze patrit . :))

    ReplyDelete
  2. Já nemůžu z těch tvých komentářů. <3 Hrozně se mi líbí ty áčkové šaty s proužky a kraťásky. ^^ Těším se na další článek!

    ReplyDelete
  3. Potřebuji to samé co ty, kraťasy, šaty, kalhoty a plavky😭

    ReplyDelete