HAUL.

Vždy, když cokoliv nakupuju přes internet, tak se snažím, aby to bylo co nejlevnější. Při nákupu z eshopů kamenných obchodů (H&M, Pull&Bear, Bershka, Mango, Mangooutlet atd.) čekám věčně na nějaké slevy nebo hledám po internetu slevové kódy. Nedávno mělo H&M například 2+1 z basic kolekce, Bershka zase při nákupu nad 1 500 Kč 20% slevu... A takhle bych mohla pokračovat do aleluja. Stačí čekat. Jen tak mimochodem, tyhle slevy jsou obvykle o víkendu. Když nakupuju značkové oblečení nebo boty, vyhledám je nejdříve přes google a navolím si kolonku nákupy. Dříve jsem hledala na heurece, ale časem jsem zjistila, že nevyhledává všechny internetové obchody oproti googlu. Tímhle způsobem si na pohodu vyhledáš eshop, na kterém je tvůj favorit nejlevnější. Když už máš ten eshop, není od věci do vyhledávače napsat jméno eshopu a k tomu slevový kód. Většinou se mi stane, že najdu alespoň 10% slevu na celý nákup. Občas se stává, že má eshop poštovné od nějaké částky zdarma. Domluvíme se tedy s kamarádkou, abychom nemusely poštovné platit nebo aby bylo poloviční. A takhle já nakupuju!

Po zjištění, že mám jen jedny kecky na jaro nebo léto a ještě k tomu bílé, jsem si musela... jako nemusela, ale chtěla... objednat další. Zvolila jsem footshop. Maminka mi naštěstí na jedny přispěla, jelikož jsem nejela na cyklisťák a ušetřila jí 2 000. Kostkované stály 1 100 Kč a černé 1 400. K nákupu jsem ještě sehnala 20% slevu a poštovné zdarma, takže... Pfff.


Líbí se mi outfity, kde jsou nadkolenky a nechtěla jsem obyčejné bez vzoru. Podle mých požadavků jsem je našla na tchibu. Přišly až za 7 pracovních dnů, což mi přijde celkem dlouhá doba... Byly za 170 Kč.


Babička narazila v sekáči na tyhle skvělý pomocníky do kuchyně, ze kterých má radost i přítel. Dám si je tedy do mé výbavy a jednou je snad použiju. Tuším, že dohromady stály 150 Kč.



Ach ty kabelky... No, s třásněma ještě nemám. Jen by mohla mít místo zlatých detailů detaily stříbrné. Ale nějak to přežiju. Je koženková a má zároveň na sobě semišové detaily. Takže k ní nemusím ještě shánět vhodné boty.


Na tenhle suchý šampón jsem slyšela samou chválu. Už jsem ho jednou zkoušela a můžu potvrdit, že plní svojí funkci a ještě k tomu krásně voní! Byl za 100 Kč a koupila jsem ho v DM.


Teď mě opravdu mrzí, že nemám foťák a k němu stativ, protože nevím, jak následující šaty vyfotit, aby byly vidět celé. Když kliknete sem, uvidíte šaty na modelce přímo z eshopu Pull&Bearu. Jinak se mi neskutečně líbí tento batiko-oprano-nevím vzor na tričku. Jinak... Šaty se jmenují faded, takže bacha na mě! Teď budu dost cool. Plánuju je nosit k vanskám. Nejsou to přece jen elegantní šaty vhodné k lodičkám nebo k balerínám.


Teď přichází na řadu ještě horší šaty na focení než ty předešlé. Maxi šaty. V obchodě měli maxi šaty pěkně probrané, musela jsem si je tedy objednat z eshopu. Přišly do 4 dnů, což mě celkem mile překvapilo! Šaty mají na straně rozparek asi do půli lýtek, což vypadá krásně. Opět je budu nosit k vanskám a k džínové bundě.


A nakonec akce v Claire's 2+1. Květinové čelenky určitě budou na léto skvělým doplňkem. Očekávej tipy na to, jak nosit čelenky!


Líbí se ti něco z mého haulu? Co sis v poslední době koupil/a ty?

20 comments

  1. Líbí se mi ty tipy na nakupování, určitě se budeme s kamarádkami domlouvat! Pěkný článek! :)

    ReplyDelete
  2. Hrozně se mi líbí maxi šaty a děkuju za tipy na nakupování.. <<3

    ReplyDelete
  3. Skvelé vecičky, veľmi sa mi páčia Vansy ! :)

    My blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    ReplyDelete
  4. Batiste je klasika a tie chňapky chcééém :D

    www.rebelliouslily.blogspot.sk

    ReplyDelete
  5. moc hezky veci sis koupila

    ReplyDelete
  6. Zbožnuju tvoje příspěvky, máš to vždy pěkně napsané :3 <3

    ReplyDelete
  7. Veľmi veci sa mi páčili, tie čelenky sú parádne :)
    http://fashion-paradis.blogspot.sk

    ReplyDelete
  8. Ty čelenky jsou skvělééé a už se těším na příspěvek o nich :)

    ReplyDelete
  9. STAR WARS! Milujem, ale nie som tým posadnutá tak ako môj brat, on má star wars oblečenie, obliečky, uteráky, vankúše a len tak medzi rečou má 22 rokov ;D Inak tá kabelka je skvelá, hlavne na toto letné obdobie ♥ A čelenky sú veľmi pekné, ja som sa nikdy nedokopala to nosiť, ale myslím, že by som ani nemala s čím, čierna, biela a sivá sa s tým asi zle kombinujú ;D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu sedmikráskovou jsem včera měla na vysvědčení k celočernému outfitu a vypadalo to bombasticky. Hezky to ten outfit oživilo. :) Určitě je zkus!

      Delete
  10. Nakupuji stejným způsobem :) A nejvíc mě zaujaly květinové čelenky, ty jsou na léto top!:)
    BLOND SITE

    ReplyDelete
  11. Skvělé věci sis koupila :))

    ReplyDelete
  12. Ten suchý šampon musím taky vyzkoušet :)

    ReplyDelete
  13. Aa dosť dobré nákupy! Po tých čiernobielych vanskách túžim už veľmi dlho, len sa neviem rozhodnúť či vans alebo nike rosher. A aj šaty sú kráse! Máš pekný vkus. :)

    SASHA´S LIFE

    ReplyDelete
  14. ty maxi šaty jsou nádherné! strašně douho nějaké takové sháním.kdesi je koupila prosím?

    ReplyDelete