VÝLET DO BRATISLAVY.

Mamka pracuje jako sekretářka u českých drah, takže měla nárok na výlet se svou kolegyní do Bratislavy na parní víkend "Rendez". A já nechtěla být sama doma, tak jsem jela taky.



Vstávaly jsme v půl pátý. V půl pátý. Hrůza. A do Prahy dojely v půl sedmý. V půl sedmý. Cestou jsme potkávaly hromadu opilců. Ale jen jeden v nás zanechal hlubší vzpomínku. Stále si opakoval, že potřebuje nový update. Asi 5.1 Vodka. Cesta z Prahy do Bratislavy utekla jako voda. Ve vlaku jsme narazily na dalšího podivína. Vlastně jsme nějak nevěděly, co se děje. Ze záchoda se ozývaly podivné zvuky. Nejdřív jsme myslely, že někdo volá o pomoc. Ale nevolal. Jeden mladý muž si pravděpodobně cvičil svoje sólo na nějaké vystoupení a zpíval celou cestu. No, asi bychom ho moc nepotěšily. Po odložení našich zavazadel jsme se vydaly na průzkum města. A vážně bych neřekla, že je Bratislava tak hezké město! A samozřejmě ani ochutnávka jídla ve zdejších restauracích nesměla chybět. Dala jsem si česnečku ve vydlabaném chlebu. Lepší polívku jsem ještě nejedla! Mňam. A kde jsme přespávaly? Kde jinde než v lůžkovém vozu. Stěžovat si nemůžu, spala jsem asi 11 hodin. Jen jsem se bála, že z toho lůžka spadnu, protože jsem musela spát asi 2 metry nad zemí. Brrr. Výlet jsem si určitě užila, ale vážně se těším na mou postel. Doma je doma.
















Líbí se ti tyhle příspěvky z výletů?

6 comments

  1. Ty fotky jsou moc pěkné! :) Rozesmálo mě to s tím vystoupením, úplně si dokážu představit sebe (ehm ehm). A díky za tip, jdu si update-ovat vodku!

    ReplyDelete
  2. Skvělý příspěvek.. tu polívku musim ochutnat!! :DD

    ReplyDelete
  3. Super článek i fotky :) Líbí se mi ten namodralý filtr :)

    Piosek

    ReplyDelete
  4. Tyhle články mě od tebe baví nejvíc pokračuj v nich :)

    ReplyDelete