ĎÁBELSKÁ TOPINKA.

Předem upozorňuju, že počítám s tím, že mě nesledují žádné šéf kuchařky atd. Ve vaření jsem úplný začátečník a razím názor, že trávit denně v kuchyni 3 hodiny je zbytečná ztráta času. Snažím se vařit jednoduše a rychle.

Tenhle recept mi přijde zajímavý na véču nebo na lepší sváču. Ale bacha. Fakt pálí... Já miluju pikantnější pokrmy. A jak říkávají maminky:"Aspoň ti to vypálí červa."



A co budeš na tuhle mňamku potřebovat? Budeš potřebovat chleba, 1 cibuli, 200 gramů kuřecích prsou, půlku menší cukety, 1 červenou kapii, 1 konzervu červených fazolí v chilli omáčce, kečup nebo malou konzervu rajčatového protlaku, 1 stroužek česneku, sůl, pepř, olivový olej a oblíbené koření na maso. Toto množství je zhruba pro 4 lidi - na 6 menších topinek.


Na jemno nakrájenou cibulku si nejdříve osmahni na olivovém oleji. Až cibulka provoní místnost, přidej k ní na kostičky nakrájená kuřecí prsa. Maso se po chvilce zatáhne a v tu chvíli ke směsi začni přihazovat nakrájenou kapii, cuketu, fazole a rajčatový protlak. Vše osol, opepř a přidej své oblíbené koření na maso. Připrav si další pánev, na které opeč chleba. Chleba následně potři česnekem. A tamtadadááá. Máš hotovo. Na topinku už jen dej hotovou směs a můžeš podávat. Dobrou chuť!







Mám pokračovat v článcích s recepty?

12 comments

  1. Páni, to je zvláštní kombinace toho všeho dohromady :D Ale souhlasím s tebou, také mi přijde trávit X hodin v kuchyni jako zbytečná ztráta času, není nad takovéhle rychlé recepty! :)

    Another Dominika

    ReplyDelete
    Replies
    1. A nejlepší je zapékání. To si jen nakrájíš potřebné suroviny a hodíš je do trouby. :D To má ráda i mamka. :D

      Delete
  2. Je nejlepší, když jsou recepty takhle jednoduché! Neumím vařit, nebaví mě to, ale díky takovým receptům tomu možná přijdu na chuť (jsem vtipná, hehe? Hehe, ne.).

    Veronika

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mě právě nějakým způsobem začalo bavit vařit pro přítele. :D Takže umím alespoň něco. :D

      Delete
  3. Replies
    1. Určitě vyzkoušej, je to fakt mňamka! :)

      Delete
  4. To vypadá super! :)

    ReplyDelete
  5. To musím vyzkoušět!!!! Hrozně zajímavá kombinace:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Páni, vypadá to moc dobře. Určitě vyzkouším, s taťkou máme taky rádi pikantní jídla. A navíc to nevypadá složitě. Určitě víc tkovích rychlích receptů.

      Delete
    2. Už mám jeden napsaný. Jen nevím, kdy ho vydám. Páč příspěvků mám napsaných víc. :D

      Delete