JAK NOSÍM ČELENKY S KVĚTINAMI.

Je léto. Všude voní květiny a... Ok. Tyhle květiny na čelenkách asi moc nevoní, jelikož živou kytku neviděly ani z náklaďáku, ale podle mě jsou skvělým doplňkem. Na 100% rozsvítí jednobarevný a nudný outfit. A tak mě napadlo... Tuhle větu píšu celkem často. Že bych mohla udělat příspěvek, jak nosím čelenky s květinami. Kdyby tě zajímalo, odkud mám tyhle z článku, tak jsou z Claire's. Jedna stojí 170 Kč a mají snad celoročně akci 2+1 zdarma. 

Nemůžu vynechat klasické nošení čelenek. Přetáhnu si jí přes hlavu. Hodím patku s pár vlasy dopředu, aby se oddělily, natáhnu a hotovo.


Dále tu mám hippies styl, kde čelenka zasahuje do čela a abych řekla pravdu... Není to pro mě moc ideální účes, jelikož mi malinko odstávají uši, takže se mi pod čelenkou udělají dvě velké boule a někdy z nich vykouknou uši. Eh.



Teď je dost cool si udělat z poloviny vlasů drdol a druhá polovina vlasů zůstane nedotčená. Tak proč do toho rovnou nezapojit čelenku, že jo?




A nebo si místo drdolu můžeš uplést jednoduchý copánek. Je ideální mít doma malé průhledné gumičky, které se dají na ebay koupit za pár kaček, ale bohužel já je opět nemám...


Co takhle si uplést copánek na stranu ze všech vlasů a jako doplněk přidat čelenku? Jak romantický účes.



Messy bun vyšperkovat čelenkou rozhodně není k zahození. Taky máte ty baby vlásky okolo hlavy? Já si je jako malá holila, takže moje čelo vypadalo ještě o 3 metry vyšší než normálně. Vysoké čelo bylo prý znakem krásy v italské renezanci. Takže holky... Až uslyšíte nějakou narážku na vaše čelo, tak jim tohle vlepte do ksichtu.




A když už jsem u těch drdolů... Nemusíš čelenku nutně použít jako čelenku, ale taky jako gumičku a ozdobit tím svůj drdol.


Ještě mě napadlo čelenku použít jinak než na vlasy a to jako choker. Teď jsou chokery docela dost in a myslím si, že s kytkami nejsou až tak profláklé. 



Nosíš kytkaté čelenky i ty?
Měj se krásně, Míša.

19 comments

  1. Skvělý příspěvek :))) Já se už dlouho snažím sehnat drobné kytičky ,abych si svou čelenku vyrobila ,ale stále se mi nepoštěstilo ,a tak jsem si ji raději koupila :D ale strašně ráda ji nosím :)))

    ReplyDelete
  2. Já kytičkové čelenky nejraději nosím klasicky s rozpuštěnými vlasy :) jinak ten 3. účes od spodu ti sluší úplně nejvíc ! :)

    ReplyDelete
  3. skvele tipy !!! :)))

    ReplyDelete
  4. Kvetované čelenky nenosím - voľajako nemám na ne odvahu, ale na ostatných ľuďoch sa mi to veľmi páči! :)
    Skvelý post a super fotky :)
    www.danycuks.com

    ReplyDelete
  5. These flower headbands are so cute, I love them but never get to wear one. You have a great blog, would you like to follow each other?

    ReplyDelete
  6. To jsou skvělé nápady! :) Docela lituju, že nemám delší vlasy, abych je také mohla vyzkoušet :)

    Another Dominika

    ReplyDelete
  7. Jsi strašně krásný a zajímavý člověk :')

    ReplyDelete