VÝLET ZA PAMÁTKAMI DO PRAHY.

Ve středu (6.7. 2016) jsme si s mou bff udělaly menší výlet do Prahy. Nafotila jsem celkem dost fotek, se kterými se chci s tebou podělit. Takže tenhle příspěvek bude spíš fotkový příspěvek. Snad nevadí. 



Abych nelhala, tak hlavní cíl naší cesty s kamarádkou byly památky a trdelník se zmrzlinou. Ale od cílu trdelník se zmrzlinou jsem hned opustila, když jsem viděla ty ceny 110 Kč a výš. Viděly jsme zeď Johna Lennona, Karlův most, Pražský hrad, výhled na celou Prahu, katedrálu sv. Víta, Orloj, Staroměstské náměstí... A pak už mě začaly bolet nohy. Dost bolet nohy. No jo, ty vansky. A co lepšího. Tento krásný výlet mě nestál ani korunu. Protože mám díky mamince pracující na dráze vlak zadarmo.




































A co ty? Líbí se ti Praha?

22 comments

  1. Krásné fotky a Prahu miluju!!!♥♥

    ReplyDelete
  2. MILUJEM PRAHU <3 <3 <3
    A keďže aj môj ocko robí na železnici, tak mám vlaky zadarmo. A zhodneme sa aj v cieli výletu: trdelník so zmrzlinou. A neodradí ma ani tá cena, ja to proste chcem strašne ochutnať :D
    World of Nicol

    ReplyDelete
    Replies
    1. Já to taky někdy musím vyzkoušet! :D Už jsem na tu cenu připravená... :D

      Delete
  3. Ach, Prahu mám neskutočne rada! Všetko je tam také, také pekné a iné ako naše Slovensko (nič proti Slovensku nemám aj tu to je krásne), ale Praha je Praha. Dúfam, že toto leto tam skočíme aj my na taký menší výlet. Inak prekrásne fotky!!

    SASHA´S LIFE

    ReplyDelete
  4. Strašně se mi líbí zeď Johna Lennona. ^^ Je to tam takové strašně free. :dd Já ráda jezdím do Prahy, jenže když jsem z ní naposledy jela domů, šest hodin jsem seděla s opilcema v nejedoucím kupé vlaku pár kilometrů od odjezdu a pak nás stejně do města vrátili. ._. Super zážitek, mnom. :dd

    Veronika

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ještě u tý zdi zpívali. Bylo to fakt nádherný! ♥ No jo, opilci ve vlaku jsou nejlepší. :D Já jednou jela od přítele (přímák na hl. n. v Praze z Žiliny a přestup na Masaryčce). Jely se mnou hodně hlučné dámy. Fakt jsem byla ráda, že jsem se jich zbavila. Ale co je nejhorší, jely se mnou až do vesnice, kde bydlím! :D Já myslela, že umřu, celou cestu zpívaly. Slyšela jsem je i přes sluchátka a to my tam jeli Slipknoti. :D

      Delete
  5. Perfektné fotky! :) V Prahe som bola len raz, ale dúfam, že tento rok sa tam ešte dostanem. Je tam nádherne a je tam toho toľko čo vidieť a navštíviť :)

    ReplyDelete
  6. Moc hezké fotky! :) U té zdi jsem ještě nikdy nebyla :(
    Meet My Lovely World

    ReplyDelete
  7. Trdelník za 110??? Zajeď si do Karviné, mají ho tu za 30 Kč :D

    ReplyDelete
  8. Zrovna 6. som bola tiež v Prahe a zdalo sa mi, že na chodenie v centre bolo vydarené počasie. Neboj, pri trdelníku si o nič neprišla :) Pekné fotky :)

    ReplyDelete
  9. Jak mi chybí být v Praze! Praha je nádherná ♥ Za jeden den jste toho stihly vážně dost, ani se nedivím, že tě pak bolely nohy ;)

    Beauty News | Another Dominika

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ono to na sebe dobře navazovalo ta cesta, takže to zas tak hrozný nebylo. Ale příště si vezmu pohodlnější boty! :D Včera mi přišly nike huarache. <3

      Delete
  10. Jéj krásne fotky. Do Prahy sa cez tieto prázdniny chystám tiež, tak dúfam, že mi to výjde.

    NINAVE

    ReplyDelete
  11. Krásné fotky - můžu se zeptat čím fotíš? :-) .. Praha je krásná, je to moje rodné město a přiznám se, že si ty toulky hodně užívám. Zrovna dneska jsem se divila, na kolika místech už se dá trdelník se zmrzlinou koupit. Viděla jsem ho ale i za 99.-, tak až pojedeš příště, snad bude ještě "levnější" ;D ..

    Skills of Art

    ReplyDelete
    Replies
    1. Olympus pen e-pl7, jak jinak. :DD Děkuju. :)

      Delete