DELTIMO.

Upozornění: tento příspěvek může obsahovat věci, které jsem dostala zadarmo. Myslím, že náramky Deltimo jste viděli už u hodně blogerek. Doslova se s nimi roztrhl pytel. No co, jsou děsně cool. Asi před rokem mě chytla mánie, že bych si mohla nějaký vyrobit a možná je i prodávat. Přece jen navlíknete pár korálků na gumičku a hotovo. Potom jsem ale koukala po různých eshopech na cenu korálků a zjistila, že by mě jeden vyšel minimálně na 200 Kč a kdybych k tomu přidala ještě práci, abych z toho náramku vůbec něco měla, tak by si náramek za 300 Kč pravděpodobně ode mě nikdo nekoupil. Nakonec jsem tedy zůstala u shamballa náramků. No nic. Jdeme ke značce Deltimo.


Když jsem otevřela krabičku s náramky, tak se rozsvítila a v mé hlavě se ozvalo takovéto Ááá. Náramky se líbily i mamce, takže je určitě využijeme obě. Jen bych uvítala, kdyby se náramky dělaly v různých velikostech. Mám totiž vychrtlé ruce a nějaké mi jsou malinko volnější. A ještě tě musím malinko upozornit před Deltimo shamballa náramky (nevím, jestli to jsou shamballa, ale prostě to jsou pletený náramky, who cares). Když jsem si ten jeden nasadila, tak asi nebylo moc utažené zapínání a ten nejmenší korálek mi odpadl, ale vše spraví vteřinové lepidlo! Jen si na to dej pozor, ať nebrečíš, žes ztratil korálek. Jeden náramek vyjde v průměru na 350 Kč, což není tak hrozné, když jsem viděla, na kolik vyjdou samotné korálky. Jsem z nich opravdu nadšená a jestli se ptáš, zda bych si je koupila, kdybych je nedostala zadarmo, tak určitě ano. Pokud bych tedy měla jistotu, že mi náramky nebudou z ruky padat. Ale rozhodně by jich nebylo 5! Zas tak dobře na tom nejsme. HehA doprava je nad 500 Kč zdarma! Balíček mi přišel do dvou dnů. Teď pojedeme do Tesca, tak si jeden vezmu na sebe, ať všechny oslním.  
A když už jsem u té recenze, tak bych mohla ohodnotit i vzhled stránky. Jednoduchý, elegantní a přehledný bez zbytečného kýče. Jen mi u popisů náramků chybí již zmiňovaný obvod náramku a co to je za kameny.






Líbí se vám náramky?
Přejí krásný den, Míša.

12 comments

  1. Upřímně bych ta toto nikdy nedala 350 Kč.

    ReplyDelete
  2. Tyhle náramky teď v blogovacím světě vídám docela často a tohle je zatím jedna z nejhezčích kombinací barev a přívěšků :) Ale i když se mi náramky líbí, nevím, jestli bych si je sama od sebe objednala, přeci jenom moje ruce také patří k těm vychrtlejším, tak se bojím, že by mi pak padaly :/

    Another Dominika

    ReplyDelete
    Replies
    1. To máš pravdu. Je ale divné, že jeden mi sedí a ostatní jsou větší. Nevím, možná to mají dělané na kluky a na holky, jen jsem si toho nevšimla. :D

      Delete
  3. Ty kaktusy jsou boží :) Odkud je prosím tě máš ?

    ReplyDelete
  4. Wau!! Náramky moc nenosím lebo sa mi to moc nepáči ale tieto sú fakt kráásne!!! Musím sa aj ja po nich pozrieť.

    SASHA´S LIFE

    ReplyDelete
  5. Tak ty jsou nádherné :)
    http://nicoleshyblog.blogspot.cz

    ReplyDelete