KDYBY BYLY SUKNĚ S LACLEM.

Včera jsem po sto letech dojela k přiteli a on je prostě nejlepší fotograf, takže jsem ho hned po ranním probuzení táhla na zdejší mostík. Bez snídaně. On šel v teplákách a crocsách a já nejvíc vyfintěná. To byl na nás pohled.


Většinu věcí byste měli správně vidět až v haulu za červenec a srpen, ale určitě to znáš. Nové věci nezůstanou dlouho ležet ve skříni bez nošení.

Lacláče se mi nějak začaly líbit, přemýšlím o dalších, jen trošku víc ulítlejších, který se nosily tak v sedmdesátkách. Hmmm. K nim jsem zvolila žebrovaný svetřík s volánky. Žebrovaných věcí je teď všude hafo. Od topů po šaty. Takže si v tom připadám cool. A jako kabelku jsem zvolila podobnou kabelku kabelky od Chanelu. Chanelku bych si jednou fakt přála, ale 90k po kapsách bohužel nemám. Myslím, že černé punčochy ozvláštní každý outfit s šaty nebo se sukní ale i s kraťasy. Btw, punčochy se vzorem by taky nemusely být od věci. A jako boty jsem vybrala balerínky, které mám z vinted za 120 Kč i s poštou.






Sukně s laclem, punčochy - New Look
Svetřík, kabelka - Asos
Baleríny - H&M

Taky nosíte sukně nebo kalhoty s laclem?
Přeji krásný zbytek dne, Míša.

17 comments

  1. ty si velmi pekne dievca!! ❤ joj toto blogovanie ti ide, ďalší super článok :3

    ReplyDelete
  2. Krasota outfit ^_^
    Nosím v poslednej dobe dosť často nohavice s "laclem" (netuším, či existuje slovenský ekvivalent na toto slovo:D) a veľmi sa mi to páči :)
    www.danycuks.com

    ReplyDelete
  3. Ozaj krásny outfit!! :)) obzvlášť milujem tu sukňu!!! asi takú potrebujem aj ja v živote haha
    Ivana xx

    ReplyDelete
  4. Fotky se vám moc povedly! :) Já s laclem nic nemám, toužila jsem po šortkách s laclem, ale vždycky, když jsem si nějaký zkoušela, připadala jsem si jako těhotný klokan, fakt lacle nejsou nic pro mě, bohužel :D

    Another Dominika

    ReplyDelete
    Replies
    1. Díky! :) Tak zase ti třeba sluší něco jiného, co mně ne. :D

      Delete
  5. Krasny outfit, moc ti to slusi ❤ Laclace miluju, hrozne dlouho si chci nejake poridit, nejlepe dlouhe kalhoty s laclem, ale zatim jsem stale neobjevila takove, ktere by mi sedely, jako ostatne i u klasickych kalhot je tezke najit nejake pro mrnouse jako jsem ja :D
    Lovely imperfections | Giveaway

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuju! Taky bych chtěla ještě kalhoty, ale všude jsou děsně drahý. :D

      Delete
  6. Jsi moc roztomilá, krásná a outfit ti vážně sedí :)

    ReplyDelete
  7. Laclové sukně jsou nejlepší! :) www.jojovictus.blogspot.com

    ReplyDelete