ZOOT.

Upozornění: tento příspěvek může obsahovat věci, které jsem dostala zadarmo. Ze Zootu už pár věcí mám a jsem s nimi opravdu spokojená. Kabelka LYDC, polobotky TAMARIS a šaty CLOSET... U mamky bych taky pár věcí našla. Hih. A spolupráce. No, to je pro mě nebe. 

Oblečení, které se mi líbilo, už nebylo v mé velikosti. Když jsem si věci vybírala, tak bylo období slev. Smůla. Na Zootu se opravdu nevyplatí čekat, jestli si oblečení koupit nebo ne. Nakonec se rozmyslíš a tvůj favorit je fuč. A kdyby ti po doražení zboží nesedlo nebo se ti nelíbilo, tak ho můžeš úplně na pohodu vrátit.

Takže jsem zapátrala do sekce BYDLENÍ A DESIGN. No a co Míša ještě nemá? Super ultra mega moc cool zavařovací sklenice á la sklenička s uzávěrem. (CGB, 149 Kč)


Dále jsem na Zootu nemohla přehlídnout, že prodávají i značku Tally Weijl. Tak jsem se podívala a kuk! Míša spatřila vytoužené náramky, které jsou opět super ultra mega moc cool. (Tally Weijl, 209 Kč)



A když už jsem si vybrala ty náramky, tak jsem chňapla i po náušnicích, které se rozhodně nikdy neztratí. Teda asi ztratí... Ale doufám, že se spíš neztratí. (Tally Weijl, 299 Kč)


Ty srdíčka jsou tak cute! K téhle fotce mě napadá, že můj přítel má šílenou potřebu mi ty pihy na obličeji spojovat... Nevím, zda se ho mám začít bát?



Vzorované silonky jsem si vážně hodně přála. Dokonce jsem je i zapojovala do 3 LETNÍCH OUTFITŮ PRO NI. (Gipsy, 329 Kč)




Máte rádi Zoot?
Přeji krásný zbytek dne, Míša.

11 comments

  1. Moc hezké věci !! :))

    ReplyDelete
  2. Krásné věci, ze Zootu jsem ještě nic nekupovala, ale často tam pokukuju :D Ty zavařovačky jsou prostě boží :3

    Bambielle

    ReplyDelete
  3. Jednu "zavařovací sklenici" už mám, ale rozhodně nění takhle nádherná, tuhle potřebuju :D

    AXE Giveaway | Another Dominika

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zajímalo by mě, kdo sakra vymyslel ten nápad. Zavařovací sklenice jako skleničky na pití?! :D

      Delete
  4. Replies
    1. Jsou opravdu skvělé a dostala jsem na ně už několik pochval! :)

      Delete
  5. Krásne vecičky, tie "poháre" sú krásne.

    NINAVE

    ReplyDelete
  6. Krásné věci, já jsem pokukovala hlavně po těch punčochách. Být tebou tak se podívám na jejich šaty. Nejsem elegantní člověk, ale v šatech které odtama mám jsem úplná dáma :) A s těmi služami jsem byla nadmíru spokojená - do dvou dnů v Ostravě :*

    ReplyDelete