DÍVKA VE VLAKU.

V tomto příspěvku najdete outfity rovnou dva. Přece jen je podzim a všichni už vytáhli bundy, čepice a šály. A bylo by divný být ve škole či v práci nabalený v bundě. Fotky fotil můj úžasný fotograf a zároveň přítel. Nejsou foceny na Olympus Pen E-PL7, ale na přítelův Lumix GH4. Nebojte, můj foťák žije, nic se mu nestalo.


V outfitu budou hrát hlavní roli mušketýrky. Jsou teď in. A mě to samozřejmě neminulo. Vedlejší roli hraje huňatý cardigan, který jsem si pro jistotu koupila i v béžové barvě, ale o tom až v haulu. Mušketýrky a huňatý cardigan. Na tomto bodě bych se zasekla a dál neexperimentovala. Zvolila jsem tedy šedé obyčejné triko, džíny a pásek.  Když mám na sobě cardigan, tak si ho většinou schovám do tašky. Nevím, jak by vypadal pod krátkou bundou. Asi ne moc špatně, ale nemohla bych si ji zapnout. Vždy ho vytáhnu tedy až ve škole a radši mrznu. Stala jsem se bláznem do infantilních čepic. Mám ještě jednu koalí z loňska. Ale k tomuto outfitu jsem si vzala tučňákovou. Docela jsem to vychytala i se šálou. Je stejně dělaná jako zobák tučňáka na čepici. Takovýhle kraviny mi dělaj radost.








Tričko - Asos
Cardigan, čepice - C&A
Džíny - Mango
Pásek - Camaieu
Kabelka - jej.sk
Bunda - Mohito
Šála - H&M
Boty - eobuv.cz

A co nejraději na podzim nosíte vy?
Přeji krásný zbytek dne, Míša.

17 comments

  1. Moc se mi líbí oba dva tvé outfity. Pravděpodobně si nějaké kousky z nich asi pořídím (ten cardigan je skvělý). Infantilní čepice je boží! :-D A jinak nádherné fotky, mají skvělou retro atmosféru, chvála fotografovi!

    Adéla z http://tadyjeadelino.blogspot.cz/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuju!! :) Tu čepici měli v C&A ještě s pandou a mám k ní ještě rukavice. :D

      Delete
    2. V C&A mají teď krásné věci, nejraději bych to tam vykoupila všechno! :-D Nedávno jsem si tam koupila nádherný vínový cardigan...

      Delete
  2. Taky nikdy nevím, jak mám vyřešit dlouhý cardigan x krátkou bundu, ale jelikož mrznout nehodlám, moje milované dlouhé cardigany zůstávají doma a čekají, až vytáhnu dlouhé zimní kabáty ;)
    Neskutečně moc se mi líbí všechny fotky, mají kouzelnou atmosféru! ♥

    Another Dominika

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuju hrozně moc! Já si naštěstí teď koupila trench coat z vinted... Takže už mám celkem pořešeno. Ale kožené bundy miluju... :( :D

      Delete
  3. Krásné fotky a ta čepice !!!! ♥♥

    ReplyDelete
  4. No jo šikovnej fotograf se pozná :D ... ne dělám si srandu :D
    Krásnej článek a strašně super outfity :)

    ReplyDelete
  5. Neviem, či sa mi viac páčia samotné outfity (cardigan je priam neskutočný!) alebo celková atmosféra, ktorá z fotiek vychádza ♥ Sú prekrásne!
    BEELIEVIN // Facebook Page

    ReplyDelete
  6. Tie fotky sú PREKRÁSNE!! Veľmi šikovný priateľ. aa topánky taktiež!

    SASHA´S LIFE

    ReplyDelete