HOROR VS REALITA.

31. říjná se slaví Halloween. Teda bohužel ne u nás, ale některé české a slovenské youtuberky a blogerky dělají tématická videa a články. Nalíčit bych se nedokázala, žádné diy mě nenapadají a kostýmy šít neumím. Takže jsem skončila u mého oblíbeného typu článku. 


V hororu si všechno vysvětlují nadpřirozeně a nejdou na to logicky. Tyhle způsoby už přechází i na pár lidí v realitě, ale já to mám nějak takhle.


Koho napadlo se v noci v lese či v opuštěné budově rozdělovat. Hlavně v hororu se vždy něco stane. Takže si to pamatujte, kdyby náhodou něco.


Všechny puberťačky mé generace si přály být upírkami. Žít navždy mladá se svým upírem po boku. Kdo by to nechtěl. Možná se to některým vyplní alespoň částečně. Pít krev si totiž nemusíte jen s upírem.


Tohle na hororech taky absolutně nepobírám. Já když slyším nějaký zvuk, tak se zamknu a dělám, že jsem nic neslyšela. Za žádných okolností bych tam nešla.


Tenhle bod je spojený hlavně s tím, že jsem absolutní skeptik a na nadpřirozeno prostě nevěřím, takže posednutí ďáblem vylučuju hned jako první.


Věříte v nadpřirozeno a slavíte Halloween?
Přeji krásný zbytek dne, Míša.

19 comments

  1. Haha, bomba článok! Tieto tipy článkov mám u teba asi najradšej!! Presne si to všetko vystihla!! :D


    SASHA´S LIFE

    ReplyDelete
  2. Skvelý článok :D :D :D Halloween neoslavujem, neriešim, nechodím na party, nelíčim sa a tak... ide mimo mňa, ale v nadprirodzeno verím.

    SlavikStories
    Čítanie je sexy

    ReplyDelete
  3. No jelikož mám nějaké zkušenosti s nadpřirozenem tak ano, věřím. A jinak strašně super článek Míšo :) Psaní ti fakt jde, jen tak dál :)

    ReplyDelete
  4. Miluju tyhle tvoje články! ♥ Tohle je naprostá pecka!

    Another Dominika

    ReplyDelete
  5. Halloween neslavím, dle mého je to poněkud moc podivné se oblékat a líčit na nějaké monstra... Sice se s tím krásně vyhraje, ale ja na tohle nemám zrovna buňky a tak nějak i čas...
    Ovšem na nadpřirozeno do jisté míry věřím, protože věřím na zákon zachování energie a taky proto, protože kvůli tomu si někdy (na dušičky) vzpomenu na svou rodinu, která tu už není...

    Jinak budeš na FB stránku přidávat alespoň odkazy na nové články, ať to tu nemusím stalkovat? Btw. je i celkem škoda, že tě fotky už nenapadaj, tvůj styl humoru se mi líbí. :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Já právě nevím, zda tam ty odkazy dávat, jelikož mě tam sledují lidi, kteří jsou zvyklí na ty vtipné obrázky. Ale uvidím. Nechce se mi na ní jen tak vy... :DD A děkuju. :)

      Delete
  6. To je skvělý! :)

    ReplyDelete
  7. Jééééj to je super článok! ♥♥ Určite pokračuj!!
    Girl with pink nails aj s GIVEAWAY!!!

    ReplyDelete
  8. To je super! Miluju vtipné články:-)
    Dnes jsem u tebe na blogu poprvé a je skvělý, takže jsem se stala pravidelným čtenářem. Jestli chceš můžeš mrknout ke mně na blog:-)
    www.jdeocestu.blogspot.cz

    ReplyDelete
  9. Tak to je fakt super hrozně jsem se pobavila

    ReplyDelete