TYPY LIDÍ VE TŘÍDĚ.

Do školy už bohužel chodím nějaký ten pátek a tak jsem se usmyslela, že udělám příspěvek na téma třída, typy lidí ve třídě a mé další postřehy. Myslím si, že se v každé třídě najdou ti samí lidé, což je na jednu stranu dost zvláštní a dost mě zaráží, že jsme nějaké typy měly už na základce.


fiflena
Na základce jsme měli 2 z 5 a na střední to není ani jedna. Možná to bude tím gymplem a taky tím, že jsme vysoce inteligentní třída. Stále se fotí a musí mít vše od Applu.


zhulenec
Jediný, co ho zajímá je tráva. Ne, že by se vyžíval v sekání trávy. Zajímá ho trochu jina tráva. No, to je jedno. A občas nabízí i nevinným spolužákům.


otrava
Ví všechno nejlíp, jeho kecy nesnáší celá třída a později i učitelé. Ma tendenci stále někoho opravovat a ve skutečnosti ani nic moc neví.


společenská dívka
Ta se mi vážně hodně spojuje s fiflenou, ale jak se říká... Neházej všechny fifleny do jednoho pytle, že jo.


nepravopisec
U tohohle je všechno jasné. Neumí pravopis. Jediné, co by mu pomohlo, je psát všechny i a y obráceně, než si myslí.


šprt
Ví vždycky všechno, celý den se jen učí a dělá úkoly. Většinou i něco navíc. A je opravdu zdrcený ze špatný známky.



namachrovanej hezoun
Funguje na podobný princip jako společenská dívka, jen navíc nosí sluneční brýle a je zahleděný do sebe, kdyby se mohl sám se sebou vyspat, udělal by to.


idiotka
Tohle jsem celá já, co se nenaučím, to nevím a kdy mě učitel vyzkouší? Když to zrovna neumím. Asi mají nějaký radar nebo to fakt nechápu.


zaspávačka
Co jí vystihuje? Chodí pozdě a několikrát do týdne. Je jí blbý pořád říkat, že prostě zaspala, tak si začíná vymýšlet kraviny.



nechápačka
Tenhle typ jsem taky já... Selský rozum. Co to je? Matika, chemie a fyzika. Miluju tyhle předměty a rozhodně jednou půjdu na matfyz.



nikdo
Nemá kamarády, nikoho nezajímá a nikdo o ní vlastně ani neví. Ale už si zvykla a pokud ne. Nic jiného jí stejně nezbývá.


bezsvačinářka
Je líná si dělat svačinu a nebo na ní prostě nemá peníze, takže sockuje po celé škole, dokud něco nenajde.



stále nemocný
Buď je nemocný a nebo "nemocný". Pravděpodobnější je spíš ta druhá verze. Jen má většinou ke konci roku problémy s klasifikací.


nadšenkyně
Popravdě nikoho takového neznám. Tento případ totiž vidím jen u amerických youtuberek, které upozorňují na školu dříve než Tesco. A jak se projevuje? Musí mít vše DIY, alespoň dva diáře a termohrnek.


emařka
Je samotářská a nikdo se s ní nechce bavit, jelikož se bojí, že by ho obětovala Satanovi. Nosí černé oblečení a občas se řeže. Jen tak.


nedávač pozornosti
Myslím, že to vyplývá i z názvu, nedává pozor a každou vteřinou si přeje být doma. Většinou všechny hodiny prospí.


umělec
Každou hodinu si stěžuje, že co se ve škole učí, nikdy nebude potřebovat. Je to přece umělec. Nemusí se učit. Jednou si ho budou žádat všechny galerie na světě.


opisovač
Má taháky a všude. Na pití, v mobilu a na papírku v rukávu. Nezná slovo "učit se". Když zrovna nemá tahák, tak opisuje.



ulejvák
Má potřebu stále chodit na záchod. Je zajímavé, že o všechny hodiny, a vrátí se až na zvonění. Taky mi zůstává rozum stát, jak mu to může stále procházet.


Samozřejmě je těch typů víc... Třeba vtipálek, organizátorka a víc mě toho vlastně ani nenapadá, ale po dvoudenním focení mi už z toho hrabe, takže se jdu radši učit.


Jaký typ jste vy?
Mějte se krásně, Míša.

17 comments

  1. Tieto tvoje príspevky milujem a vždy sa na nich dobre zabavím :D Presne ako hovoríš, fifleny bývali hlavne na základnej, ale ani my ich nemáme na strednej.. Som za to rada! :D
    my blog: THE COLORFUL THOUGHTS

    ReplyDelete
  2. Miluji tvoje články vždy si u nich oddechnu, a hodím všechny starosti za za hlavu. Jinak já jsem idiotka 😊

    ReplyDelete
    Replies
    1. Já jsem tak ráda, že tenhle blog někdo čte! :DD Děkuju. :)

      Delete
  3. Tak to je mega povedený :) Nádhera, jen tak dál !!!!! :D

    ReplyDelete
  4. Ahoj :) na tvém blogu jsem byla párkrát, ale sleduji tě na Instagramu a Facebooku. Když jsem si však všimla tvé nové fotky ohledně toho to článku nemohla jsem to nerozkliknout. Jsem ráda, že jsem se sem dostala, protože je to naprosto skvělý :) ty tvoje výrazy atd.. prostě boží :) pobavila jsi mě a zlepšila den... moc děkuji :) už se těším na další článek :)

    ReplyDelete
  5. Hmmmm... Tak já jsem nedávačka pozornosti, bezsvačinářka a nechápačka v jednom... Nejlepší je spát na hodinách, no.(y) :) ^^ :'DDDD Každopádně fakt super článek, tenhle blog si asi někam připnu, lol.

    ReplyDelete
  6. Ahoj , milujem tvoje príspevky.Vždy sa pri nich zasmejem a oddýchnem si :-)Ja som skôr taký obkecávač ,ako škola ma baví ale niekedy sa proste učiť VÔBEC nechce, a čírou náhodou som vtedy skúšaná ,takze učiteľke porozprávam všetko možné a pár vecí kt.som si zapamätala a vždy sa mi podarí dostať najhoršie 2 :-D .Inak prosím odkiaĺ máš ten biely svetrík s prúžkami ?Je hrozne krásny ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuju moc! Je z Asosu, ale nevím, jestli ho tam ještě budou mít - byl ve slevě. :/

      Delete
  7. Skvělý článek k pobavení! :D :)

    ReplyDelete
  8. To je boží :D Miluju tvoje obličeje :D :D

    ReplyDelete