3 STEPS.

Jsem tu s další kosmetickou recenzí. Nějak mě to recenzování začalo bavit. Už pár měsíců zkouším 3 Steps od Clinique, a tak bych se s vámi chtěla podělit o mé zkušenosti.


3 Steps mám konkrétně pro smíšenou až mastnou pleť. Produkty se mají používat dvakrát denně. Každý z kroků trvá zhruba jednu minutu. Což je pro flákače na starání se o pleť ideální. Mimochodem. Já nejsem flákač. Miluju se starat o svou pleť. 3 Steps najdete hned pro čtyři typy pleti: velmi suchá až suchá, suchá až smíšená, smíšená až mastná a mastná.


1. krok: tekuté pleťové mýdlo
Naši přední dermatologové věří v jednoduchý, účinný způsob čištění: mýdlo a voda. Hebká, nevysušující pěna zajistí jemné čištění, snadno se smývá. Ve 3 verzích dle typu pleti. Chrání přirozenou hydratační rovnováhu pleti, nezanechává pocit vysušené či napjaté pleti.

Mýdlo pleť krásně vyčistí a osvěží. Není parfemované. Mýdlo na pleť nanáším konjakovou houbou. Stačí ho fakt málo. Dobře pění.

2. krok: pleťová voda
Dermatology vyvinuté složení, pomáhá odstraňovat šupinky odumřelé a nadbytečný maz, který může vyvolat vznik zanícených míst. Připravuje pleť k lepšímu přijímání účinků hydratace. Pleť po aplikaci vypadá čistší, jemnější.

Pleťová voda je cítit po alkoholu. Mějte opravdu zavřené oči. Pálí. Plní svůj účel. Perfektně čistí pleť.

3. krok: hydratační gel
Dermatology vyvinuté složení, kombinace nemastné hydratace se složkami posilujícími pleť. Váš denní hydratační přípravek pomáhá k mladistvějšímu vzhledu pleti, který vydrží déle.

Z hydratačního gelu jsem naprosto nadšená. Rychle se vstřebává. Hydratuje. A pleť je po něm jemná.

Nemám problematickou pleť. Nelíčím se. A s Beďarem se střetnu jednou za měsíc. Jen mě baví se o mou pleť starat. Podle mě je to důležité. Až dodělám tohle zkušební balení. Pořídím si další. Produkty mi vyhovují. Takže nemám potřebu zkoušet jiné značky. 

3 Steps od Clinique se dají pořídit na Notino.cz za 659 Kč.






Vlastníte nějaký kosmetický přípravek od Clinique?
Přeji krásný zbytek dne, Michaela.

7 comments

  1. Nic nemám ale chtěla bych od nich neco:)

    ReplyDelete
  2. Nedávno som čítala na túto sadu recenziu a slečne naopak produkty nesadli. Ja som na ne už pozerala a asi si najskôr zoženiem nejaké vzorky a podľa toho sa rozhodnem:)

    Saja Frey blog

    ReplyDelete
    Replies
    1. Právě jsem to taky četla... A zarazilo mě to. Jinak jsem četla pozitivní recenze. Ale každý máme pleť jinou. :D A každému vyhovuje něco jiného.

      Delete
  3. Krásný článek, miluju tvoje články jsi moje nejoblíbenější blogerka a jsi strasně pěkná <3 neplánujete náhodou s adamem natočit nějaké video ? moc vám to spolu sluší ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkujeme a spíš neplánujeme. Začalo nám vyhovovat náš vztah příliš neprezentovat na sociálních sítích. :D

      Delete
    2. Jakto? doufam ze vas nekdo neobtezoval :( jenom proste miluju vase videa a poustim se je porad dokola ale jasne chapu vas O:)

      Delete