BRAMBORÁČKY SE SYREČKY.

A po 10 letech tu máme další recept. Já vím. Všechny recepty, co mám na blogu, jsou poněkud divné. Přece bych vám neukazovala něco, co mi nechutná. Takže i bramboráčky se syrečky. Nejsou sice pro každého. Pevně ale věřím, že se mezi vámi najde nějaký milovník sýrů.


Co jsem na tento smrad na bramboráčku potřebovala? Potřebovala jsem 6 středních brambor, polohrubou mouku, mléko, 1 vejce, majoránku, sůl a syrečky. Toto množství je vhodné pro 3 lidi.

Nejdříve jsem si oloupala a pracně nastrouhala všechny brambory. Smíchala jsem je s vajíčkem a trochou mléka. Přidala majoránku a sůl. A nakonec těsto zahustila polohrubou moukou.

Po menších dávkách jsem těsto házela na pánev. Když jsem bramboráček otočila, dala jsem na něj syreček.

A je hotovo. Doporučuji podávat se zeleninovým salátem.

Jste také milovníci sýrů?
Přeji krásný zbytek dne, Michaela.

15 comments

  1. Sýry jsou to nejlepší, co mohlo lidstvo potkat!

    ReplyDelete
  2. Syrečky zbožňuju. Bohužel můj žaludek nezvládá těžká jídla, jako jsou třeba i bramboráčky, takže tento recept asi neochutnám. :/ Nicméně zní to skvěle. :3

    ReplyDelete
  3. Jèj to je zase recept pro mě! Neskutečně se rěším až toho zbouchám co nejvíc. Ikdyž už vím že mi bude zle.. Tohle za to bude stát! :D
    MagicBeautyLife

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. No, my je s mamkou před zbytkem rodiny musíme schovávat, takže tě chápu. :DD

      Delete
  5. Zajímavé... sice obě ty jídla zvlášť jím, ale tahle kombinace by mě fakt nenapadla :) my děláme bramboráky plněné uzeným a zelím :) to mám moc ráda!

    ReplyDelete
  6. bramboráčky vyzkouším, jen asi spíše s eidamem :-D
    http://carolinnemach.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  7. To mi připomíná náš výlet do Olomouce, kde jsme se po cestě stavili v loštickém muzeu tvarůžků a něco málo si tam dali. Hlavně ta tvarůžková cukrárna je velmi... zajímavá :-D Ale jako highlight toho dne byla restaurace entrée v Olomouci, to bylo stokrát lepší než nějaké tvargle. Jen teda ty ceny... Dvě degustační menu stály asi tak jako použité zimní pneu. Ale my s manželem říkáme, že co sníme, to nám nikdo nevezme.

    ReplyDelete