Co jsem na tento smrad na bramboráčku potřebovala? Potřebovala jsem 6 středních brambor, polohrubou mouku, mléko, 1 vejce, majoránku, sůl a syrečky. Toto množství je vhodné pro 3 lidi.
Nejdříve jsem si oloupala a pracně nastrouhala všechny brambory. Smíchala jsem je s vajíčkem a trochou mléka. Přidala majoránku a sůl. A nakonec těsto zahustila polohrubou moukou.
Po menších dávkách jsem těsto házela na pánev. Když jsem bramboráček otočila, dala jsem na něj syreček.
A je hotovo. Doporučuji podávat se zeleninovým salátem.
Přeji krásný zbytek dne, Michaela.
Sýry jsou to nejlepší, co mohlo lidstvo potkat!
ReplyDeleteMoje řeč! :D
DeleteSyrečky zbožňuju. Bohužel můj žaludek nezvládá těžká jídla, jako jsou třeba i bramboráčky, takže tento recept asi neochutnám. :/ Nicméně zní to skvěle. :3
ReplyDeleteAha, to mi je líto. :/ Ale děkuju! :)
DeleteJèj to je zase recept pro mě! Neskutečně se rěším až toho zbouchám co nejvíc. Ikdyž už vím že mi bude zle.. Tohle za to bude stát! :D
ReplyDeleteMagicBeautyLife
To víš. Já jím jen a jen zdravě. :DDD
DeleteMnam vypada to skvele!!!! :)
ReplyDeleteDěkuju! :)
DeleteBramboráčky můžu, ale syrečky ne :)
ReplyDeleteMeet My Lovely World
No, my je s mamkou před zbytkem rodiny musíme schovávat, takže tě chápu. :DD
DeleteZajímavé... sice obě ty jídla zvlášť jím, ale tahle kombinace by mě fakt nenapadla :) my děláme bramboráky plněné uzeným a zelím :) to mám moc ráda!
ReplyDeleteTo zní taky zajímavě! :)
Deletebramboráčky vyzkouším, jen asi spíše s eidamem :-D
ReplyDeletehttp://carolinnemach.blogspot.cz/
Chápu. :DD
DeleteTo mi připomíná náš výlet do Olomouce, kde jsme se po cestě stavili v loštickém muzeu tvarůžků a něco málo si tam dali. Hlavně ta tvarůžková cukrárna je velmi... zajímavá :-D Ale jako highlight toho dne byla restaurace entrée v Olomouci, to bylo stokrát lepší než nějaké tvargle. Jen teda ty ceny... Dvě degustační menu stály asi tak jako použité zimní pneu. Ale my s manželem říkáme, že co sníme, to nám nikdo nevezme.
ReplyDelete