MŮJ WISHLIST KOSMETIKY.

Hrozně ráda pročítám na blozích wishlisty. Přijde mi zajímavý a inspirující vědět, co si kdo přeje. Tento wishlist můžete brát i jako další tipy na vánoční dárky. Plánuji udělat ještě wishlist s oblečením a doplňky.


3 steps
Začíná mi docházet testovací sada, kterou jsem si koupila o prázdninách. 3 Steps mi vyhovují, takže si je plánuji kupovat i nadále.

carmex
Eos ani Baby Lips mým suchým rtům moc nevyhovují, proto bych ráda zkusila tenhle zázrak, o kterém se tak mluví. Už mi ho pár slečen na instagramu doporučovalo.

foreo
Dobře. Tohle si asi jen tak nekoupím. Ale je hezký si to přát. Možná někteří z vás ví, jak se ráda starám o svou pleť a Foreo by v mé sbírce rozhodně našlo svoje místo.

daisy
Zbožňuju Marc Jacobs vůně. Daisy voněla i příteli, který očuchával mé testery. Takže plus navíc. K Daisy bych chtěla ještě Decadence. V Sephoře jsme se do ní s mamkou naprosto zamilovaly.

žehlička na vlasy
Je mi 18. Jsem holka. A nemám žehličku. Rovné vlasy mám. Ale někdy mají mé vlasy špatný den. Ještě bychom s mamkou potřebovaly nový fén. Věřte mi. S tím, co máme teď, byste se nefénovali, protože byste se báli, že začnete probíjet.

peeling
Bomb Cosmetics sleduju už nějakou tu dobu a stále od nich nic nemám. Mají krásné bomby do koupele, balzámy na rty a tělové peelingy.

kokosový olej
Ještě jsem ho nevyzkoušela a to je okolo něj takový humbuk. Kamarádka ho používá na vlasy a je s ním nejspokojenější.

nadlak
Nedávno mi přišly 3 laky od OPI. A já blbec jsem si k nim nevzala nadlak, který bych určitě potřebovala.

yankee candle
Ta asi moc do kosmetiky nepatří, ale do oblečení už vůbec ne. A Yankee Candle jsem taky ještě nikdy neměla.

P.S. Všechny věci z wishlistu najdete na Notino.cz.

Máte vy nějaké kosmetické přání?
Přeji krásný zbytek dne, Michaela.

10 comments

  1. tiež mám momentálne vo svojom pomyselnom wishliste kokosový olej :)
    chcela by som ho začať používať aj na čistenie zubov :)
    MakeUpByVeo

    ReplyDelete
    Replies
    1. To má až takové využití? :O Tak to jsem netušila! :D

      Delete
  2. Jo taky bych si chtěla pořídit carmex, je skvelej na zimu! A parfém? Co víc si přát!? :) Ještě jsem se chtěla zeptat, jak jsi dělala tuto koláž? :) Děkuju

    ReplyDelete
  3. Kokosový olej si určite zaobstaraj :) Je super v kuchyni a aj v kúpeľni :D :)
    World of Nicol

    ReplyDelete
  4. Decadence od Marca mám a je úžasná! Dostala jsem ji vloni pod stromeček a vydrží fakt dlouho :) Svíčky jsou super a Foreo bych také ráda vyzkoušela :)
    Meet My Lovely World

    ReplyDelete
  5. Já jsem si myslela, že z kosmetiky si toho ani moc nepřeju, vlastně jen sprej od VS a cestovní TT, ale po tomhle článku si říkám, že toho "potřebuju" mnohem víc :D

    Another Dominika

    ReplyDelete