3 TIPY NA BALENÍ DÁRKŮ.

Sice tento článek měl vyjít někdy v půlce prosince. Ale já balím dárky i o Štědrý den. Buďme tedy rádi za to. Co máme. Asi to bude vypadat jako spolupráce. Vše mám totiž z Nanu Nana.



sklenice plná dobrot
Do sklenice se nemusí dávat jen oříšky, bonbony nebo sušené ovoce. Klidně můžete pořídit sklenici ještě větší. A dát do ní čaj, kávu a hrneček. Či udělat balíček s úplně jinou tématikou.

rulička od toaletního papíru v akci
Ano. Pochopili jste správně. Jedná se o ruličku od toaletního papíru. A jak krásně to vypadá. Jediné co uděláte. Zabalíte ruličku do vybraného papíru. Hodíte do ní dárek. V mém případě to byl náramek. Znovu zabalíte. Tentokrát do celofánu. A zavážete.

zlatý balík
A to nejlehčí na konec. Vezmete zlatý papír. Zabalíte do něj dárek. Obmotáte vhodnou stuhou. A přidáte jmelí. Jak lehké.




Jak balíte dárky vy?
Přeji krásný zbytek dne, Michaela.

12 comments

  1. Tento rok som balila do hnedého papiera, ktorý som mala doma (už ani neviem odkiaľ) a previazala stuhou.

    Zvláštne dievča
    Čítanie je sexy

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jo. Hnědý papír jsem taky chtěla. Vypadá děsně cool. :DD

      Delete
  2. Nádherné, ja som si už darčeky pobalila do gýčovej zlato-červenej kombinácie, keďže som nemala veľmi čas na vymýšľanie.

    ReplyDelete
  3. Budúci rok chcem baliť do zlatého papiera!!! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vypadá to fakt skvěle! :) A v obchodě byl poslední, takže jsem asi nebyla jediná, které se líbil. :DD

      Delete
  4. Teď lituju, že jsem si na tvůj blog nenašla čas před Vánocema, to jmelí vypadá skvěle, letos jsem totiž obyčejný hnědý papír poťupala (=potiskla :D) pomocí korkového špuntu a tuše a zavázala obyčelným hnědým provázkem a to jmelí by to krásně doplnilo :D

    ReplyDelete
  5. Já osobně se tedy s dárky moc nemažu. Papír, stuha a čau. To už musí být, že si s tím chci trochu pohrát. :) Většinou před Vánocemi není moc času, takže když se toho musí balit víc, tak se volí cesta nejmenšího násilí. I když třeba taková dámská červená kožená peněženka, co jsem dávala nedávno kamarádce k narozeninám, ta si zasloužila speciální péči. :)

    ReplyDelete
  6. Tak ono taky hodně záleží, co balím. Když jsem třeba dávala přítelovi limitované tenisky, tak přišly v super krabici, takže jsem je nechala tak, jak jsou. Jen jsem je převázala mašlí. Osobně nejsem úplně velký příznivce toho, když se ve velkém balí dárky a pak je kolem všude hromada zbytečného papíru.

    ReplyDelete