3 ZIMNÍ OUTFITY PRO NĚJ.

Tentokrát se mi povedly outfity pro kluky víc než pro holky. Nechápu, kde se stala chyba. Každopádně, na outfity v tomto článku jsem fakt pyšná.


Myslím, že jsem do outfitů nikdy nedávala klasické tenisky. Je čas to napravit. Tyhle boty od Nike vypadají naprosto dokonale. Nevím proč, ale připomínají mi tenisky, co se nosily v Americe v 80. letech. A proto jsem do outfitu ještě zakomponovala džínovou bundu s chlupem, oprané tričko a košili. Moc nevím, jak se kombinuje džínovina, takže radši černé kalhoty. Vy už víte, že jsem naprosto zatížená na brašny. A k mému překvapení mi jednu přinesl Ježíšek. K brašně se mi hodí hodinky od DW v podobném odstínu. A abyste nezmrzli, tak čepice a šála.


Hodinky - DW
Boty - Nike
Košile, čepice, šála a bunda - Asos
Tričko - Zara
Džíny - Mango

Přítel si nedávno koupil naprosto dokonalý boty v Zaře, že jsem je musela zapojit rovnou do dvou outfitů. U holek jste mohli vidět svetr se zimním motivem. Tak aby to klukům nebylo líto. Líbila se mi představa, jak zespodu svetru vykukuje tričko. Na svetru se objevuje modrá, takže modré kalhoty. Tohle sice moc neřeším, ale tak proč ne. Khaki barva nikdy nezkazí outfit, proto tento kabát. Nový Kanken No. 2, abyste si někam mohli uložit své věci. Ponožky a čepice.


Boty, džíny - Zara
Kabát - Mango
Svetr - Reserved
Ponožky, čepice a tričko - Asos
Batoh - Fjällräven

Tohle je takový spíš geek outfit. Jako ta Joker bunda je prostě dokonalá. Tričko a džíny asi žádné vysvětlení nepotřebují. A boty už vůbec ne. Jsou prostě dokonalý už jen samy o sobě. Navíc v tomto outfitu. Čepice a šála. Opět batoh v khaki barvě. A na konec. Pásek


Bunda - Emp
Tričko, šála a čepice - Asos
Boty, pásek - Zara
Džíny, batoh - Mango

Jaký z outfitů se vám nejvíce líbí?
Přeji krásný zbytek dne, Michaela.

9 comments

  1. Na tu denimovou bundu se snažim už nějakej pátek přítele přemlouvat, ale alespoň ma ten kabátek z Manga, viděla jsem ho v Lisabonu i na jedný slečně a vypadalo o moc hezky. :)
    Ejnets in Lisboa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Přítel by jí i chtěl, ale myslím, že má bund tolik, že je ani nestíhá nosit. Já jich mám zase strašně málo. :DD Ten kabát je fakt krásný! :)

      Delete
  2. Já bych asi nevybrala jeden outfit z uvedených,ale spíš bych z každého vzala něco a složila do outfitu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. A já si myslela, jak se mi to skvěle povedlo. :DD

      Delete
  3. Ten první je mega super! Kdybych měla nějakého přítele, tak bych ho hned do toho navlíkla :-D #foreveralone
    www.jdeocestu.blogspot.cz

    ReplyDelete
    Replies
    1. To je hezká lichotka! :DD Tento rok určitě někoho najdeš. Říká mi to má věštecká koule. :DD

      Delete
  4. Já osobně do zimních outfitů pro sebe i partnera řadím i bundy Blauer. Když bydlíte na horách nebo obecně v chladnějších podmínkách, tak není nic lepšího. :) Já jsem docela zimomřivá, ale na druhou stranu mám zase ráda styl a módu, takže to je pro mě kombinace teplé, ale přitom hezké fashion bundy. :)

    ReplyDelete