3 ZIMNÍ OUTFITY PRO NI.

Venku už je pár týdnu počasí na bundy a kabáty. Takže jsem tu s dalšími outfity. Jako obvykle vyjdou i outfity pro kluky, takže se nemusíte bát.


Nějak jsem se zatoulala na stránky Guessu a zamilovala jsem si tam většinu kabelek, peněženek a baťůžků. Takže jsem Guess alespoň do jednoho outfitu musela zařadit. Všímám si, že se nosí kabáty s leopardím vzorem. Líbí se mi. Přítel ale řekl, že bych v něm vypadala jako záporák z béčkového filmu. Pod kabát jsem zvolila koženou bundu. Udělá to outfit ještě zajímavější. Do zbytku outfitu bych už nemíchala barvy. Černá je ideální. Boty, klobouk, svetřík a kalhoty. Mimochodem, ty boty jsou naprosto dokonalý. A abych vyplnila místo v koláži vybrala jsem ještě pásek s mašličkami.


Batůžek - Guess
Boty, kalhoty, pásek, svetřík a kabát - Asos
Kožená bunda - Mango
Klobouk - H&M

Já osobně bych asi nezvolila volný kabát a džíny zároveň. Ale na pár holkách jsem tuhle kombinaci viděla a moc se mi to líbilo. Barevné vysoké ponožky vypadají dobře v kombinaci s kotníkovými botami a ohrnutými kalhotami. K ponožkám už by se nic vzorovaného nehodilo. Proto je zbytek oblečení jednobarevný. Strašně se mi líbí tyhle vakovitý kabelky. A k tomuhle outfitu pasuje dokonale.


Kabát, čepice - Asos
Ponožky - Happy Socks
Boty - eobuv
Džíny - Bershka
Kabelka - Vans
Svetřík - Pull&Bear

Opět jsem zde použila kabelku z předešlého outfitu. Hodí se mi i sem. Do wishlistu jsem dávala boty od Timberland. Jsou zimní. Většinou tyhle boty vídám v kombinaci s parkou. Bez  svetru se zimním motivem by tyhle outfity vůbec neměly cenu. Čepice, teplé ponožky a šála v zimě nesmí chybět. Pak už jen obyčejné džíny a můžete vyrazit.


Boty - Timberland
Kabelka - Vans
Ponožky, čepice, šála, svetr a parka - Asos
Džíny - Mango

Jaký z outfitů se vám nejvíce líbí?
Přeji krásný zbytek dne, Michaela.

8 comments

  1. Moc hezky si to nachystala, jen si to vyzkoušet. Tuto funkci budeš muset příště přidat, aby to bylo perfektní. :D Mně se moc líbí ten první outfit, ale já pro něj nejsem ten pravý typ. Takže bych do něj oblékla spíše moji kamarádku. Sama bych si asi oblékla ten poslední, to se nejvíce blíží mému stylu. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuju! Do příště to nějak vymyslím. :) :DDD Já sama bych si oblíkla asi taky ten poslední. V těch předešlých bych se asi necítila ve své kůži. :D

      Delete
  2. Volba číslo jedna by byl ten poslední outfit. Což mi připomíná, že bych si měla někde sehnat už novou bundu/parku. xD A k tomu prvnímu... to se opravdu nosí ještě pod kabáty kožená bunda? o.o

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vídám to dost často. :D Pončo,kožešinová vesta či kabát na koženou bundu. :D

      Delete
  3. Mě nejvíce zaujal ten první. A ke komentáři nade mnou, taky nosím pod kabáty křivák. :D Kabáty jsou moc hezký a nechci se jich vzdát, ale je v nich celkem zima.
    http://svetobezci.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  4. Já bych si rozhodně vybrala ten třetí outfit.V poslední době jsem se totiž dost zamilovala do stylu bot Timberland.A ta bunda se k tomu hodí perfektně,akorát já osobně bych si vybrala nějákou bez kožešiny na kapuci.

    ReplyDelete