OBLÍBENCI ZA LISTOPAD.

Vítám vás u nového formátu článků. Budou vycházet jednou měsíčně. A jsou dělané hlavně pro moje budoucí já. Třeba mě jednou bude zajímat, kde jsem byla v červnu a co jsem poslouchala v prosinci. Nebudou zde jen kosmetičtí oblíbenci, na které jste asi u ostatních blogerek zvyklí. Bude to směska všeho.


jídlo
Prý to není novinka, ale já na to minulý rok nenarazila. Horká čokoláda z Bageterie Boulevard. Lepší čokoládu jsem snad nepila.

krása
Od Mark jsem dostala scrub. Dokonalost. Voní to. Funguje to. A dá se to použít na všechny části těla. Ale bohužel. Nedá se to jíst.


móda
V listopadu jsem asi nejvíce nosila mikinu, kterou jsem dostala od přítele. Už je to sice dávno. Ale nevěděla jsem, jak jí nosit. Je totiž krátká. Teď jsem na to vyzrála. Beru si pod ní pruhované tričko.


zážitek
Určitě si pamatujete rozhovor s Tulibears. Ve zkratce. Šikovná paní vyrábějící umělecké hračky. Občas se stává, že mě přepadne Múza. A při mém štěstí se to stalo zrovna, když jsem byla v kontaktu s Hanou. Navrhla jsem lesní kolekci hraček a Hana je zhotovila. Komu se tohle povede. Na světě bude 5 sad a já si jednu mohla nechat. No. Čuměla jsem, když Hana napsala, ať jí pošlu adresu. Absolutně jsem to nečekala.


zábava
S přítelem jsme byli v kině na filmu Fantastická zvířata a kde je najít. Zbožňuju chodit do kina a ještě k tomu s ním. Z filmu jsem byla nadšená. Upřímně jsem si myslela, že to nebude žádná hitparáda. Dále jsem viděla Příliš dlouhé zásnuby. Naprosto miluju ty dojáky z války.


Ještě jsme spolu rozkoukali seriály Stranger Things a West World. Taky doporučuji všemi deseti.


Z hudby jsem poslouchala Should I Stay or Should I Go, Eminema a A Mhaighdean Bhan Uasal. Ano. Mám divný hudební vkus. V říjnu jsem například jela Marilyna Mansona. Prostě poslouchám vše.

A narazila jsem na dva boží instagramové účty. 


Nedalo by se říct, že by mě bavilo číst. Knížky s příběhem vůbec. Ale budu maturovat. Povinná četba se nevyhla ani mně. Naprosto jsem si zamilovala Manon Lescaut. A audioknížku jsem slyšela asi dvakrát. Dokonce jsem se naučila jednu část.

Co jste si v listopadu oblíbili vy?
Přeji krásný zbytek dne, Michaela.

8 comments

  1. Moc pěkný nápad! Já jsem v listopadu najela na vánoční atmosféru, takže kromě písniček od Koethe Koethe, na kterých ujíždím už několik měsíců, jsem si zamilovala cover od Sleeping at Last na písničku Happy Xmas. Občas jsem ale sklouzla k něčemu tvrdšímu, takže In the End od Linkin Park byla droga. Co se oblečení týče, konečně jsem dostala ten krásný cardigan, který jsi měla v haulu, konkrétně ten šedivý. Takže jsem nosila prakticky jen ten a potom ještě hnědé vlněné pončo, které jsem nikdy dřív nevytáhla a vůbec nevím proč. A z filmů mě a moji kamarádku absolutně dostal Freeheld. Úžasný film! 3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuju! :3 Jsem ráda, že sis koupila ten cardigan. Taky ho často nosím. Je božsky teploučký.

      Delete
  2. Ta mikina je fakt super! Jinak díky za skvělý tip na instagramové účty. Ten první je fakt super:-)
    www.jdeocestu.blogspot.cz

    ReplyDelete
  3. Čokoládu budem musieť ísť vyskúšať! :3 A Marka tiež haha :D Stranger Things a Fantastic beasts <3 pls
    Ivana xx

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vyzkoušej! :3 Čokoládu dávají ještě se šlehačkou. :33

      Delete