DODÁVKA Z LUSHE.

Doma mi přistál valentýnský balíček od Lushe a po zhlédnutí všech věcí z limitované edice jsem usoudila, že se opravdu povedla. Rozhodně ještě potřebuji tónovací balzám na rty The Kiss, sprchový gel Prince Charming a tuhé mýdlo Love you, love you lots.


Unicorn Horn je koupelová pěna, na které mě dostal popisek na příbalovém letáku: „Při výrobě této pěny nebyla zraněna žádná nadpřirozená (ani jiná) bytost.“ Pěnění ani vůni jí rozhodně vyčítat nemůžu. Jen jsem z ní při focení byla pěkně upatlaná, ale hádám, že žádný normální smrtelník jí fotit před koupelí stejně nebude.

Cupid je koupelová bomba, která s vanou dokáže opravdu zázraky. Kdybyste viděli tu vodu zbarvenou dorůžova se srdcem uprostřed, tak celý život nebudete chtít vidět nic jiného, to vám garantuji. Voněla po růži, takže opět nádherná vůně. To Lush prostě umí.




P.S. Lush má prodejnu v OC Palladiu a i eshop.

Jak se vám líbí valentýnská kolekce z Lushe?
Přeji krásný zbytek dne, Michaela.

16 comments

  1. Ten popisek je super! :D Někdy bych Lush i zkusila, ale nejsem až takový vanový typ, ležení v bublinkách by mě hned omrzelo. :/ :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Já se právě kvůli této zásilce začala chodit koupat k babičce (bydlí pod námi). My totiž máme jen sprchu. :DD

      Delete
  2. Jééj tak to je pekné. Neviem či som jediná,ale z LUSHU som ešte nikdy nič nemala.

    NINAVE

    ReplyDelete
  3. No krásné, i ten popisek k tomu, všude na soc. sítích vidím videa Unicorn Horn pod tekoucí vodou :D Já jsem myslím nic z LUSCH neměla.

    ReplyDelete
  4. Dokonalosť sama o sebe, je mi ľúto, že nemáme Lush na Slovensku :/

    Flung out of space

    ReplyDelete
  5. milujem milujem Lush!! can't get enough!
    Ivana xx

    ReplyDelete
  6. Nádherné, krásne vecičky! :) Musím povedať, že po tvojom komentári som okamžite utekala, aby som videla aj tvoju recenziu a je naozaj skvelá ♥ :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    ReplyDelete
  7. Ještě jsem od nich nic nezkoušela, ale ty jejich produkty jsou moc roztomilé :-)
    SimonetaBlog

    ReplyDelete
  8. Pravidelně sleduju jejich eshop a nějaké ty novinky a měla bych s tím přestat. Při jedné objednávce nakonec vyhodím z košíku polovinu věcí, kterou si stejně koupím při té další obědnávce. Takže můj zbytek roku asi strávím o suchém chlebu nebo nevím :D

    MagicBeautyLife

    ReplyDelete