MŮJ WISHLIST OBLEČENÍ.

Vždy, když skončí Vánoce, tak si říkám, že by rovnou mohlo nastoupit jaro. A abych se na něj pořádně připravila, vytvořila jsem další wishlist. 


Nutně potřebuji boty na podpatku. Asi to vypadá, že se chci oblékat elegantněji, ale bohužel ne. Boty na podpatku potřebuji k šatům na maturitní ples.

Pro nějaké pončo si skočím hned, jak budu v Praze. Líbí se mi v kombinaci s rolákem nebo koženou bundou. Na jaro to bude naprosto ideální!

Miluji vše s laclem! A v létě jsem džínové šaty s laclem nosila snad i ve spánku. Hodně jsem je viděla v kombinaci s crop topem, ale na to bych asi neměla odvahu a necítila bych se ve své kůži.

Představte si široké tříčtvrteční kalhoty, upnutý top v nich a šněrovací baleríny. Není to dokonalé?

Trenčkot je nadčasový kousek, který rozhodně využiji i o pár let později. Vypadá dobře s kotníčkovými elegantními botami, polobotkami ale i s některými teniskami.

Chtěla bych nějaké elegantnější tenisky a uznávám, tenisky nemůžou být elegantnější ani ve snu, ale snad mě chápete. Prostě ne ty, co vypadají jako pro Mickey Mouse, ale nějaké ne moc nápadné.

Nezačala jsem sportovat, ale říkala jsem si, že by bylo fakt super chodit na procházky i v jiném oblečení, než jsou legíny s dírou na koleni a 4 roky starou parkou. Já si konkrétně zamilovala sportovní oblečení od Pumy.

Džínová bunda se hodí snad vždy. Pokud zrovna nejdete na svatbu nebo do Národního. S odepínací kožešinou a ještě k tomu oversized. To vážně potřebuji.

Hrozně bych si přála hodinky s barevným řemínkem, jelikož mám jen s řemínkem černým. Myslím, že outfit vždy dokonale rozzáří.

Balerínky jsou můj nejnošenější druh obuvi v létě a i na jaře. Sice právě teď sedím zabalená v dece a je mi zima, ale nevadí.

Chtěla bych nějaké šaty, které si můžu vzít k teniskám a džínové bundě, ale i k podpatkům či jiným společenským botám. Zkrátka takové multifunkční.

Co si přejete z oblečení, doplňků či bot vy?

Přeji krásný zbytek dne, Michaela.

12 comments

  1. Ta Puma mikina je skvela :)

    CITC

    ReplyDelete
  2. Ja potrebujem kvalitné kožené čierne lodičky ... aaa tie šňurovacie balerínky vlastne potrebujem tiež! :D xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    ReplyDelete
  3. Aj ja som úchyl na topánky :D Zbožňujem ich.. :) a ja si teraz potrebujem kupiť nejaké dobre padnúce džinsy, chcela by som čierne ale nikde neviem nájsť nejaké pekné...a jedny som našla, čo mi padli, ale boli trojštvťové a ja som chcela dlhšie tak uvidime :)

    www.sinnamona.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Ty tenisky, které máš na svém wishlistu od značky New Balance, tak ty mám v mém botníku také, akorát v jiné barevné variantě a jsou skvělé :)!

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    ReplyDelete
  5. New balance sú topánky do ktorých sa oplatí ísť! neviem ich dať dole haha :D na wishliste mám momentálne asi nejaké nové oblečenie do fitka/na yogu :))
    Ivana xx

    ReplyDelete
    Replies
    1. To ráda slyším, takže s New Balance jsem už na 100% rozhodnutá! :)

      Delete
  6. Krásné věci, ty růžové šaty jsou opravdu boží :)

    ReplyDelete