DODÁVKA Z NOTINA.

Jistě víte, že spolupracuji s Notinem a možná byste byli rádi, kdybych vám tuto spolupráci trochu víc přiblížila. Každý měsíc si můžu vybrat z jejich e-shopu věci za 2 000 Kč - je to tedy spolupráce formou barteru. Tenhle termín jste jistě slyšeli od ostatních blogerů či youtuberů. A dnes bych vám ráda ukázala, co jsem si tento měsíc vybrala.



V mém wishlistu jste si mohli všimnout, že si už dlouho přeji žehličku a fén. Žehličku jsem ještě nepoužila, protože si k ní musím pořídit přípravek pro tepelnou ochranu vlasů. Byla bych vážně ráda, kdybych našla nějaké skvělé tipy v komentářích. Ale z fénu jsem zatím nadšená. Věděli jste, že se dá u fénů nastavit i studený vzduch? Já teda ne a ani můj starý fén to nevěděl. Už žádné pocení při foukání vlasů v létě!

V komentářích u wishlistu jste mi doporučili masky na obličej od Garnier. Jsou opravdu skvělé a hlavně levné v porovnání s těmi od Sephory. Abych vám ještě udělala na masky rychlou recenzi, pleť je po nich hebká jako prdelka malého jednorožce.




Co jste si v poslední době z kosmetiky pořídili vy?
Přeji hezký zbytek dne, Michaela.

9 comments

  1. Tak to je super spolupráce. :) Já si v poslední době nepořídila tedy nic, ale ty masky mě vcelku lákají. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jsou fakt super, určitě se po nich někde koukni! Jen ze mě měla mamka infarkt, když mě v ní viděla - hrozně se lekla. :DD

      Delete
  2. Zrovna před chvíli jsem si tam koupila hřeben, Notino je fajn eshop :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Je! :) Líbí se mi, že tam mají velké množství různých značek - a ne jen kosmetiku... :)

      Delete
  3. žehlička vyzerá super :) ja používam pred žehlením takú ružovú flaštičku od Loréal je to myslím že :) ale dobrý produkt je aj od Syoss tiež taký čierno ružový :)
    MakeUpByVeo

    ReplyDelete
  4. Masku od sephory jsem měla na rty a byla skvělá, ani ne právě tak drahá, takže na obličej se asi na ty garnier mrknu. Jinak jsem teď taky objednávala z notina a vzala jsem si paletku, rozjasňovač, řasy, lepidlo a olaplex, který právě zkouším a jsem zvědavá na výsledek :D A na posledních 3 fénech co jsem měla studený vzduch byl, ale nikdy jsem jej nevyužívala až teď, protože prostě když ten fén držím, tak mám ruku na tom tlačítku a kolikrát to zmáčknu ani nevím :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak tu masku na rty musím vyzkoušet. Děkuji za tip! :)

      Delete