HAUL ZA LEDEN.

Je další měsíc pryč a s tím novým přichází haul za leden. Hodně věcí z tohoto haulu jsem dostala díky spolupráci, ale vše jsem pečlivě označila, nebojte se.

Kamerov mi poslal nádherný polaroid od značky Snap. Už jsem ho stihla vyzkoušet a moje první fotka nesměla být jiná než s přítelem. (Kamerov, 3 600 Kč)


Ještě jsem si tam vybrala šaty. Jsou z mého wishlistu, ale to hodně věcí z tohoto haulu. Dají se nosit ke keckám i k botám na podpatku. (Asos, okolo 500 Kč)


I tento měsíc mi Lisca zaslala podprsenku a kalhotky. S prádlem jsem opět maximálně spokojená. Tentokrát jsem si vybrala bílý set s kytičkami. (Lisca, dohromady asi 800 Kč)


Od Woodies jsem dostala Rosefield hodinky. Mohli jste je dokonce vidět v mém wishlistu. Růžová a rosegold vypadá prostě naprosto parádně. (Woodies, 2 500 Kč)


Na Asosu měly začátkem měsíce slevy, takže jsem nakupovala rovnou na léto. Divné. Já vím. Vzala jsem si tyto botky. (Asos, 300 Kč)


Přítelova sestřenice má v polovině února svatbu, takže jsem potřebovala něco, v čem nebudu mrznout a něco, co je zároveň elegantní. Pořídila jsem si tedy černý kostýmek. (New Look, dohromady asi 1 200 Kč) 


Z obchodu naBOSO mě kontaktovali, zda bych si u nich nechtěla vybrat nějaké boty. Určitě znáte mou lásku k botám. Odmítnout jsem opravdu nemohla. (naBoso, okolo 2 500 Kč)


Ještě jste mohli vidět v mém wishlistu lodičky. Potřebuji je k šatům (v mém případě k dlouhé sukni) a ke kostýmku na svatbu. (Eobuv, 1 300 Kč)


Pokud vás zajímá, co budu mít oblečeného na maturitní ples, tak mám zatím jen sukni a lodičky. A na mém vinted je tato sukně v pudrové barvě. (boohoo, 700 Kč)


Ze Snowbitch jsem si mohla vybrat jednu věc a já se samozřejmě vrhla po bílých vysokých converskách. (Snowbitch, asi 1 400 Kč)


Co jste si v lednu pořídili vy?
Přeji krásný zbytek dne, Michaela.

11 comments

  1. Ty hodinky jsou absolutně dokonalé. Kdyby nestály tolik, co všechny moje doplňky dohromady, tak po nich skočím. A v lednu jsem si koupila krásné extrémně pohodlné balerínky s gelovou vložkou, ve kterých zvládnu bez problémů chodit celý den bez jakéhokoliv diskomfortu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Najít pohodlné balerínky je fakt zázrak! :D Já už mám jedny asi 4 roky - jsou tak prochozené, že jsou nejpohodlnější ze všech mých bot. :DD

      Delete
  2. To jsou hezké kousky, jen co je pravda. Já si v lednu udělala radost novým hrnkem a čtyřmi věcmi na krk. Aneb když tetin obchod končí a jsou slevy na keramiku a stříbro. Sice jsem bez jedné brigádnické výplaty, ale aspoň mám nakoupeno pro kamarádku na celý rok dopředu. :D A bílé conversky jsou fakt pěkné, ale to mytí ti už teď nezávidím. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Já vždy bílé kecky házím do pračky a jsou jako nové! :D

      Delete
  3. Ten Polaroid je super ... Taky mám ten Polaroid instax. Šetřím si ho porotze ty papírky jsou drahý. A potom retro batoh ( snad chápeš jaký typ batohu myslím ) a ty tvoje boty Converse jsou moc pěkný :D

    ReplyDelete
  4. Moc krásné věcičky! Hodinky vypadají opravdu luxusně, moc se mi líbí :-) A ty fotky ve článku? Opravdu nádhera!! :-)

    ReplyDelete
  5. Ty šaty mají nádhernou barvu. A polaroid vypadá hodně dobře. :)
    Find joy in the ordinary

    ReplyDelete
  6. Moc povedený haul! Hodinky Rosefield miluju! Nedávno jsem si taky jedny pořídila, ale ve zlatě :) I tyhle se mi ale moc líbí... Stejně jako barvička těch šatů, ty bílé Conversky a polaroid. Good choice, girl!

    ReplyDelete