MÁ PÉČE O CHODIDLA.

Na Notino jsem si na spolupráci vybrala elektrický pilník od Scholl. Nechtěla jsem udělat článek jen o pilníku a zahrnout ho do mé péče o chodidla mi přišel jako dobrý nápad.


Jednou za čas svým nohám dopřeji vodní lázeň. Do vody přidávám relaxační změkčovadlo na nohy a zhruba 20 minut odpočívám. Je to opravdu příjemné a můžete k tomu dělat nespočet dalších věcí. V mém případě to je vypracovávání otázek na maturitu, sledování Sexu ve městě nebo poslouchání hudby. Po koupeli nohy pořádně vysuším a beru do rukou elektrický pilník. To už tedy nepatří mezi ty nejpříjemnější věci na světě, ale co bych pro krásu mých nohou neudělala. Dále nohy namažu krémem, který mám zrovna po ruce, nasadím ponožky a jdu spát.








A jak se staráte o svoje chodidla vy?
Přeji krásný zbytek dne, Michaela.

7 comments

  1. To jsou moc hezké fotky. :3 Nestoupla jsi pak na ten kaktus? :D My tento pilník máme taky a občas ho použiju, většinou ale na sucho. Ale mamka jede rutinu, která je této dosti podobná. Hlavně krém a chlupaté ponožky jsou super. :D Ale nejlepší relax, který jednou za uherský rok nohám dopřeji, umí taková "wellness" mašinka. Je to vlastně vanička na chodidla, nalije se tam voda, nakape olejíček a můžeš si vybrat z několika různých režimů. Bublinky, vibrace... Máme to už roky a jak nad tím přemýšlím, mohla bych to vytahovat častěji. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mně se ty fotky moc nelíbí. -.- :DD Ale děkuju!! Ta "mašinka" zní naprosto suprově!! :O

      Delete
  2. Když si vzpomenu, tak podobně, dám chodilům vodní lázeň, máme na to speciální nádobku, kde si můžeme nastavit i masáž a její intenzitu. Pak taky nožky vysuším, jemně opiluju, natřu pořádnou vrstvou krému na nohy a dám teplé ponožky. Já jsem se na ty elektrické pilníky koukala i v drogérkách, ale přišly mi docela dost drahý, hlavně ten od Scholl.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mně přijdou ještě levné v porovnání s Clarisonicem. :DD

      Delete
  3. Ježiš, to bych potřebovala na ty moje pahýly! Vůbec se o ně poslední dobou nestarám a taky to tak vypadá. A nelochtá to, náhodou? :D :)
    Ejnets in Lisboa

    ReplyDelete
  4. Z kama máš prosím ty ponožky? ;) jinak supr příspěvek ;) díky

    ReplyDelete