3 JARNÍ OUTFITY PRO NI.

Konečně k nám přišlo jaro a s ním přichází i obměna našich šatníků. Možná vám při výběru nových kousků pomůžu právě tímto článkem. Při nákupu rozhodně nezapomeňte na gumáky, deštník a pláštěnku. Na jaře je totiž počasí opravdu nevyzpytatelné.


Alespoň do jednoho z outfitů jsem chtěla zapojit gumáky. Většina lidí je nosí jen do lesa, ale myslím, že se stává módou nosit je i do města. Ke gumákům jsem zvolila džínovou bundu a k ní se nejvíce hodí černé úzké kalhoty. Nesmím zapomenout ani na mikinu. V poslední době se stala mou oblíbenou barvou světle růžová. Do outfitu jsem nezapomněla zapojit mnou nově objevenou značku - Matt & Nat. Je jaro, takže každý jistě uvítá deštník. Já k tomuto outfitu vybrala klasický červený deštník s puntíky. Na konec jsem přidala stříbrné hodinky, brýle a černou šálu.



Hodinky - Cluse
Brýle, šála, gumáky, džínová bunda - Asos
Batůžek - Matt & Nat
Mikina - Pull & Bear
Deštník - Cath Kidston
Džíny - Mango

Nechtěla jsem, aby se mé outfity točily pouze okolo nespolečenských kousků. Neříkám, že je tento vhodný do divadla, ale uznejte, že je rozhodně ve společenskosti lepší než ten předešlý. Trenčkoty se nosí už několik let a já se tomu nedivím. Vypadají opravdu vkusně. K němu jsem vybrala tříbarevný rolák a v případě zimy i košili. Opět jsem zvolila černé úzké kalhoty. A kotníčkové boty také jen tak nevyjdou z módy. Nesmí chybět nádherná kabelka od Matt & Nat a na konec přidávám deštník s hodinkami.


Hodinky - Cluse
Deštník, košile - Asos
Džíny - Mango
Kabelka - Matt & Nat
Boty - Oasis
Trenčkot - Vila
Svetr - J.O.A.


Poslední outfit je věnován pláštěnce, kterou mám dokonce doma v černé barvě. Pod ni jsem vybrala obyčejné šedé tričko, jelikož je mi jasné, že tato kombinace moc nezahřeje, tak přidávám šálu. Džíny volím obyčejné modré. Na deštník opět nesmím zapomenout. Nejvíce se mi sem hodí ve vínové barvě. Tentokrát jsem sáhla po pohodlnějších botách a roztomilém batohu. Na konec jsem jako doplněk vybrala klasické hodinky.




Hodinky - Cluse
Boty - Nike
Batůžek - Monki
Deštník - Original Duckhead
Bunda, tričko, šála - Asos
Džíny - Mango

Jaký z outfitů se vám nejvíce líbí?
Přeji krásný zbytek dne, Michaela.

10 comments