HAUL ZA BŘEZEN.

S novým měsícem na mém blogu vždy vychází haul. Minulý měsíc jsem docela dost nakupovala na jaro a léto, ale myslím si, že se mi podařily sehnat docela hezké kousky.

Potřebovala jsem nějaké tenisky. Líbily se mi tyto černobílé od Nike. Na noze vypadají úplně skvěle a samozřejmě i v outfitu (Supersklep, 1 600 Kč)



V mém šatníku se nachází jen jeden batoh, který je ale do školy, a tak jsem si pořídila menší například do kina. (Pimkie, 600 Kč)


Sukně a šaty v létě nosím snad nejvíce ze všech kousků oblečení a hrozně jsem chtěla nějakou propínací sukni s knoflíky. (Asos, 500 Kč)



Od Woodies jsem dostala dvoje páry bot New Balance - konkrétně typ 420. Opět se mi neskutečně moc líbí! (Woodies, 2 500 Kč)



Z Asosu jsem si objednávala bundičku ve světle růžové barvě. Myslím, že jsem někde psala, že se mi tato barva teď moc líbí. (Asos, 1 000 Kč)



Zalíbily se mi na Asosu šedé obyčejné šaty s límečkem a asi po týdnu jsem je našla ve slevě, takže mě asi chápete. (Asos, 300 Kč)



Říkala jsem si, že možná někdy nebudu mít chuť na sukni či šaty, takže jsem si pro jistotu koupila i džínové šortky. (Noisy may, 500 Kč)




Co jste si v březnu pořídili vy?
Přeji krásný zbytek dne, Michaela.

25 comments

  1. Super úlovky! Ty botky by se mi hodily až poletím do NY :)
    Meet My Lovely World

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji! A mně by se zase hodilo letět do NY... :DD

      Delete
  2. Aaaaa, ty botky bych hned brala a vlastně i potřebovala na cesty :)
    Ejnets in Lisboa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ty New Balance bych na cesty úplně nedopuročovala, protože nejsou zrovna nejpohodlnější. :DD :(

      Delete
  3. Ty botičky! Achjo Míšo, doufám že si uvědomuješ, že kvůli tvým neustálm (božským mimochodem) inspiracím budu muset chodit alespoň do čtyřech prací :D nemluvě o článcích na téma Lush :D

    MagicBeautyLife

    ReplyDelete
  4. Ta světle růžová bunda vypadá hodně dobře. :)
    Find joy in the ordinary

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tie new balance vyzerajú veľmi dobre!! A taktiež sa mi páči aj rifľová sukňa. Tiež by som si mohla takú na leto, jar pozrieť.
      MS ALWAYS LATE

      Delete
  5. Ta světle růžová bundička vypadá moc hezky. A to se mi růžová barva normálně moc nelíbí, na mě je moc sladká. :D Jo a máš moc pěkné kaktusky. :D

    ReplyDelete
  6. Jeej to sú všetko samé super kúsky :) Po nejakej sukni by som sa mala poobzerať aj ja, lebo ak bude takto pekne aj nadalej, dlho to už v mojich čiernych rifliach asi nedám :D

    Hello, my name is Ev

    ReplyDelete
  7. Přemýslím, jak to napsat tak, aby to nepůsobilo strašně zle. Takže začnu jednoduše. Ty věci vypadaj moc hezky. Ale já vlastne moc nevím, jelikož žádná z nich není vidět. Jsem si celkem jistá, že máš tři kaktusy, zato musím celkem dost používat fantazii, abych si představila, jak asi vypadá ta růžová bunda. Pokus o umělecký fotky pěkný. Ale snad by ty věci měly bejt sakra vidět ne?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nemusiš psát pod anonymem... Chápu to, jen jsem ještě nedomyslela, jak fotit, aby to celé bylo vidět. Nikde v pokoji se celá nevyfotím. Takže se moc omlouvám a do příště se pokusím to nějak udělat. :)

      Delete
    2. Snad mi projde má anonymní konstruktivní kritika. :)
      Opravdu to nemyslím zle. Jen si myslím, že je škoda, že ty věci nejdou vidět. Například ty šedý šaty? Jak jsou dlouhý, jakej maj střih? Třeba více fotek, nebo tak. Snad to nebudeš brát špatně, určitě nejsem hater, naopak, znám tě z dob, kdy si přidávala obrázky na ask. Měj se! :)

      Delete
  8. Taku svetlo ruzovu bundicku by som chcela aj ja :) inak tie kaktusy su super :) aj tie by som chcela :)
    LIFE IN PICTURES BY LU

    ReplyDelete
  9. Moc nechápu, proč fotíš ty věci tak, že ve výsledku nic nejde vidět. Jo, naaranžované to máš hezky, ale nic mi to moc neřekne. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. A to, že nevíš, jak to vyfotit celé, to chápu, ale i tak dáš do fotky 2/3 pozadí a 1/3 opravdu té věci ...

      Delete
  10. Všechny věci jsou moc Krásný. Miluju tvůj vkus! :) Můžu se zeptat, odkud máš ten batoh, který máš do školy? :)

    ReplyDelete