OBLÍBENCI ZA ÚNOR.

Co jsem dělala v únoru? Maturitní otázky. Dobře, nedělala jsem jen to. Udělala jsem si čas i na kino, na svatbu a na prohlídku Lushe. Také jsem si stihla oblíbit vážně hodně věcí. A to vám chci dneska všechno ukázat.


Hned ze začátku měsíce jsem se jela podívat na burzu vysokých škol. Sice mi to ve výběru nijak nepomohlo, ale okolo dvanácté přijel Adam a já zažila oběd plný ochutnávek. Proč? Ještě nikdy jsem neměla asijskou kuchyni. Byli jsme na Running Sushi a já snědla 13 talířků! Mimo dlouhého oběda jsme zavítali ještě do Hamleys a já si postvila nádherné autíčko z Lega. A na konec kino s hromadou jídla. Šli jsme na film Rozpolcený a moc se nám to líbilo.


A nesmím zapomenout na jarní prázdniny. Měla jsem je tedy v únoru a skoro celé jsem je strávila u přítele. Byla jsem pozvána na svatbu jeho sestřenice. Mimo to jsme hráli ještě Bowling, chodili na procházky a byli přilepení k PS4.


Formou spolupráce jsem byla pozvána na prohlídku kamenného obchůdku Lush v Palladiu ještě s Vendy Jirmannovou. A obě jsme byly nadšené. Už jen jak ochotně se chovali k ostatním zákazníkům, i když jsme tam byly my. To se v obchodech jen tak nevidí. Z této návštěvy na blogu najdete i samostatný článek.


Z jídla jsem ujížděla na Mix It s bílým jogurtem a ovocem. Lepší snídani jsem nejedla. To vám můžu odpřisáhnout!


A jelikož se ve vztahu musí dělat kompromisy, tak mi přítel do počítače stáhl Assassin's Creed. Ani nečekal, že mě to bude bavit a už vůbec ne, že to dohraji, ale já to dohrála a do této herní série se asi zamilovala.


V tomto měsíci jsem hodně poslouchala chóry. Já vám říkala, že mám divný hudební vkus. Poslouchám totiž vše. Nejvíc mi v uších zněl My Gallant Hero a Wisconsin State Honors.


Instagramové účty mě opět zaujaly hned dva. Koho by sakra napadlo dávat celebrity na sendviče? Potom mě ještě zaujal robstrok. Má nádherné fotky z cestování.


Již jsem zmiňovala, že se mi líbí instagramový účet robstrok. Má i youtube kanál a naprosto nádherná videa z cestování. Ty záběry jsou prostě dokonalé! A pokud neznáte Ten Second Songs, tak se koukněte, ten chlap má fakt talent.


S přítelem jsem se opět koukala na dva seriály. Orange Is The New Black a Legion. Oba se mi moc líbí, ale možná Legion u mě o trošičku vede.


Už jsem zmiňovala, že jsme s přítelem byli v kině na Rozpolcený. Herecké výkony Jamese McAvoye mě opravdu dostaly! Asi už víte, že naprosto zbožňuji filmy a dokumenty o 2. světové válce. Narazila jsem na film Poslední vlak a opět se mi to moc líbilo.


Co jste si v únoru oblíbili vy?
Přeji krásný zbytek dne, Michaela.

10 comments

  1. Huuh, tak to jsi měla opravdu plný měsíc. :D Já si plně užila prázdniny, byla jsem s kamarádkou u koní a taky jsem pomáhala v obchůdku mojí tety. S tím jsem se ale posledního února musela rozloučit, protože po 23 letech fungování se zavřel. No jo, teta už chtěla změnu. V jídle jsem si opět zamilovala ovesné kaše. Zvlášť s banánem a jahodami! Po třech letech jsem se vrátila k seriálu Pravěk útočí a úplně jsem tomu propadla! Nejčastěji jsem poslouchala Bring me the horizon, Ashes Remain a z těch klidnějších Koethe Koethe, který dělá hudbu ve stylu Life is Strange. <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji za komentář! Ovesnou kaši jsem nikdy neměla. Asi to budu muset napravit! :D

      Delete
  2. Film Rozpolcený jsem také viděla a byla jsem naprosto spokojená. Obdivuji Jamese, že dokázal zahrát tolik osobností. Navíc jsem byla ráda, že to byl psychologický hororový film. Skvělá kombinace. :)
    Find joy in the ordinary

    ReplyDelete
  3. Já Lush úplně zbožňuji, takže závidím! Film jsem neviděla, ale určitě se na něj podívám. BEAUTYPUSINKA

    ReplyDelete
  4. Tak o Rozpolcený jsem vůbec neslyšela a vypadá to fakt super. Hned zkouknu :)
    Ejnets in Lisboa
    Zajímá tě cestování? Přidej se do naší skupiny pro Czech Travel Bloggers TADY :)

    ReplyDelete
  5. Taky jsem si v poslední době oblíbila filmy a dokumenty z 2. světové války. Jestli mohu doporučit, tak určitě Hacksaw Ridge: Zrození hrdiny! Úžasný film :) a Železná srdce ;)

    ReplyDelete