Q&A.

Nedávno se mnou dělala Nathaliabloggs rozhovor. A mně se její otázky natolik líbily, že jsem na ně chtěla odpovědět i na mém blogu. Autorská práva od Natálky mám, takže se nemusíte bát, že jsem se nezeptala, zda otázky můžu použít.


„Jak tě napadlo si založit blog?“
Myslím, že to napadlo mého přítele, protože jsem se vážně ráda rozepisovala na mém asku, který už tedy nepoužívám, později to po mně ale vyžadovali i čtenáři.

„Proč zrovna Mr. Kev?“
Musím přiznat, že to opět nebyl můj nápad. Jako dvanáctiletá jsem hrála jedno nejmenované MMORPG a tam byl hráč s přezdívkou „Mr. Kev“, tak a je to venku.

„Nepřemýšlela jsi někdy o tom, že bys začala natáčet videa na youtube?“
Napadlo, ale rychle jsem od té myšlenky upustila. Bylo by to pro mě rozhodně náročnější a hlavně by mě poznávalo více lidí.

„Jak jste se s Adamem poznali?“
Znám ho díky první Garage Show od Goga, kde ho zmiňoval jako začínajícího youtubera. Potom jsem mu začala psát na ask a on si mě přidal do přátel na facebooku. Zní to šíleně, já vím, ale důležité je, že se máme rádi.

„Jaké to je chodit s youtuberem?“
Je to úplně normální. Jen nás někdy bohužel jeho fanoušci nenápadně fotí či sledují, což už mi nepřijde tak normální.

„co děláš ve svém volném čase?“
Poslední dobou dělám ve svém volném čase maturitní otázky. Ale po maturitě se chci věnovat šití, na které mám dokonce domluvený kurz. Ještě jsem si u babičky zamluvila volnou půdu na zahrádce, abych mohla na jaře začít s pěstováním zeleniny. Také se učím péct a miluji vaření. Nemyslete si hlavně, že jsem nějaká dokonalá kuchařka, umím jen základy. Ještě ráda koukám na seriály, filmy a dokumenty.

„Je nějaké místo, kam by ses ráda podívala?“
Rozhodně Skotsko a Irsko. Nikdy jsem tam nebyla a ta příroda mě neskutečně láká. Dokonce poslouchám i jejich lidovou hudbu.

„Jaký styl hudby posloucháš?“
Já poslouchám úplně vše. Poslední dobou chóry v kostele. Neskutečně mě baví country. Na mém spotify najdete dokonce pár písniček od Marilyna Mansona či Slipknotů. Miluji zmiňovanou irskou hudbu, Rock&Roll... Je toho hrozně moc.

Prozradíte mi něco o sobě vy?
Přeji krásný zbytek dne, Michaela.

12 comments

  1. Príjemne čítanie. Inak tiež som bola zvedavá, prečo máš práve ten názov Mr. Kev. A už viem :)
    Štýl ženy

    ReplyDelete
  2. Tak jsem se o tobě dozvěděla něco nového. Super! :3

    ReplyDelete
  3. Krásný článek, líbí se mi, že jsi rozhovor přidala také sem. Zas víme o něco více.

    ReplyDelete
  4. Copak jsi hrála? :D Tipnu si: Metin 2

    ReplyDelete
    Replies
    1. To hrála celá naše třída. Já se oddaně držela Ragnaroku. :D

      Delete
  5. Krásný čtení, mam ráda takové rozhovory :)
    Ejnets in Lisboa

    ReplyDelete
  6. Já jsem kdysi dávno náhodou objevila tvůj ask. Brala jsem to jako super čtení. O 5 dnů později jsi s askem skončila. :D
    Pěkný rozhovor, celkově zníš rozumně. :)

    Medvědova slečna

    ReplyDelete