TEXTILNÍ PLEŤOVÉ MASKY OD GARNIER.

Nedávno jsem si na Notinu ke spolupráci vybrala textilní pleťové masky od Garnier a ráda bych na ně udělala recenzi, jelikož jsem z nich opravdu nadšená a ani jejich cena není tak vysoká.


„Jak masku aplikovat?“
1. Masku rozložte. Aplikujte na vyčištěnou tvář bílou stranou masky. Modrý ochranný film musí být viditelný z vrchní části vaší tváře. 2. Sejměte ochranný film. 3. Nechte působit 15 minut. 4. Masku odstraňte. Přebytek omyjte nebo otřete.

Garnier Skin Naturals Moisture + Freshness je maska pro normální až smíšeno pleť. Obsahuje výtažek ze zeleného čaje, kyselinu hyaluronovou a hydratační sérum. (Notino, 56 Kč)
Garnier Skin Naturals Moisture + Aqua Bomb
 je maska pro dehydratovanou pleť. Obsahuje glycerin, kyselinu hyaluronovou, granátové jablko a hydratační sérum. (Notino, 50 Kč)
Garnier Skin Naturals Moisture + Comfort je maska pro suchou a citlivou pleť. Obsahuje výtažek z heřmánku, kyselinu hyaluronovou a hydratační sérum. (Notino, 56 Kč)

„Jaká jsou negativa masky?“
Mám takový problém, že chladí. Jistě by si hodně z vás řeklo: „Tím lépe, ne?“ Ale mně je to velmi nepříjemné a dokonce mi z toho vytryskávají slzy.

„Jaká jsou pozitiva masky?“
Myslím, že maska splňuje vše, co slibuje. Pleť příjemně osvěží, probudí a lehce rozzáří. Ještě bych mohla podotknout, že se skvěle přizpůsobí tvaru obličeje a její svěží vůně také není k zahození. 

Jakou textilní pleťovou masku byste doporučili vy?
Přeji krásný zbytek dne, Michaela.

14 comments

  1. Tak na ty se musím podívat. Moje pleť je jako sušenka a možná bych s tím mohla něco dělat. :D A ta cena je skvělá. :o

    ReplyDelete
  2. Tieto masky sú momentálne dosť diskutované, čítam negatívne aj pozitívne názory. Zatiaľ som mala takúto textilnú masku len od Holika Holika, ale chcela by som vyskúšať aj túto od Garnier :)
    World of Nicol

    ReplyDelete
    Replies
    1. Já se asi podívám na ty od Holika Holika - vypadají skvěle! :D

      Delete
  3. Ešte som nemala tú ružovú, ale už sa na ňu chystám. Inak som bola veľmi spokojná. Milujem sheet masky a ten chladivý efekt mne moc nevadím aj keď máš pravdu niekedy je to moc studené.

    MS ALWAYS LATE

    ReplyDelete
  4. Zní to moc dobře. V zimě ten chladivý efekt asi nebude nic moc, ale v létě? Proč ne?

    Piosek

    ReplyDelete
    Replies
    1. V létě by to mohlo být super, ale i tak to bude "šok". :D

      Delete
  5. O těchto maskách jsem už četla hodně pozitivních recenzí. No zatím jsem žádnou nevyzkoušela. Tak snad časem. :D :)
    Find joy in the ordinary

    ReplyDelete
  6. Tieto masky ma veľmi ťahajú, ale zatiaľ som ešte ani jednu neskúsila. Určite sa však na ne pozriem :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    ReplyDelete
  7. tieto masky vídavam skoro všade a veľmi by som chcela jednu vyskúšať :) už som po nej aj pozerala v drogérii tak si ju nabudúce určite kúpim :)

    ReplyDelete