OBLÍBENCI ZA BŘEZEN.

Mám takový pocit, že se maturitní otázky stávají mou nejhlavnější částí dne a jinak tomu nebylo ani v březnu. Ale nebojte se, určitě vás v tomto článku bude zajímat maturitní ples, který ještě vyjde jako samostatný článek, a třídní výlet do Plzeňského Prazdroje.


Náš maturitní ples se odehrával 3.3.2017. Nedalo by se říct, že jsem se na náš maturitní ples zrovna těšila, jelikož chození na plesy, svatby či party nepatří mezi mé nejoblíbenější činnosti, ale koncem týdne jsem si dokonce začala hledat manikérku, kadeřnici i kosmetičku, takže jsem se i já začala těšit a bylo to skvělé!



Se třídou jsme byli na školním výletě v Plzeňském Prazdroji. Vzali nás do výrobny, balírny a i na ochutnávku. Pivo mi sice nechutná, ale byl skvělý zážitek něco takového vidět!



Pár dní po maturitním plese měla naše třída maturitní večeři. Já si dala Kuře generála Tso a přísahám, že jsem lepší jídlo nejedla!

Oblíbila jsem si youtuberku Kristýnin Svět. Bydlí v Irsku a její kanál je hlavně o jejím pobytu v Irsku, studiu a práci jako Au Pair. A ještě se mi zalíbila anglicky mluvící youtuberka Safiya Nygaard, kterou možná znáte z videí od BuzzFeed.




V březnu se opět projevil můj divný hudební vkus. Je větší antonymum ke Killing Strangers od Marilyna Mansona jako If I Die Young od The Band Perry?


Na Instagramu jsem se úplně zbláznila do ručně vyráběných panenek a slíbila si, že si někdy jednu koupím.



Co jste si v březnu oblíbili vy?
Přeji krásný zbytek dne, Michaela.

8 comments

  1. Hezký zážitky :) Jsem si ted vzpomněla na svůj maturiták, htozně to uteklo. Já jsem se taky ze začátku moc netěšila, ale pak mně též přípravy pohltily :D

    ReplyDelete
  2. Mým největším březnovým zážitkem byly určitě dva týdny na praxích v knihovně. Úplně jsem si to tam zamilovala a potvrdila si, že knihovnictví je pro mě to pravé. Určitě bych tomu chtěla část života věnovat. :)
    Taky jsem zkusila ty tvoje cookies. Sice se mi povedlo je stvořit s lepivou konzistencí, ale chuťově byly velice dobré. :)
    A z hudby jsem si zamilovala hlavně Hero od Skillet a Houses od Great Northern. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak to jsem moc ráda, že sis našla, čemu se chceš v budoucnu věnovat! :) A za ty cookies jsem taky moc ráda! :D

      Delete
  3. Moc hezky clanek :))

    ReplyDelete
  4. Ja som bola v Českých Budejoviciach v Budvare a bolo to totálne super :) Užila som si to ešte o to viac, lebo mám rada pivo :D
    World of Nicol

    ReplyDelete