Q&A. #2

Před měsícem jsem dělala mé první Q&A a myslím si, že nadešel čas na další. Snad se vám díky tomuto příspěvku zase o malinko více přiblížím a více mě poznáte.


„Co se Ti na sobě líbí a co bys chtěla změnit?“ 
Tahle odpověď vás asi zaskočí, protože není tak častá. Nic bych na sobě nechtěla změnit a líbí se mi vše, od mých vlasů po chodidla. Možná si teď říkáte: To se Ti říká, když nemáš deset kilo na víc a obličej plný pupínků!“ A já si myslím, že i ta nejkrásnější holka na světě se může se svým vzhledem trápit stejně jako ta nejošklivější. Je to o tom, jak vy sami sebe vnímáte.

„Přemýšlela jsi někdy o tetování?

Já jsem ten typ člověka, který by do týdne chtěl jiné. Je mi naprosto jasné, že do měsíce by mě začalo trápit, že jsem si vůbec nějaké udělala. A po roce bych začala uvažovat o jeho odstranění. Znám hodně lidí, které toho litují, takže si to opravdu pořádně rozmyslete, ať jednou nepatříte mezi ně. 

„Věříš v něco?

Nevěřím v nic, ale možná mám takovou představu Boha, kterou jsem si před pár lety vytvořila. Vypadá jako Morgan Freeman z Božský Bruce. Vím, že ta představa je nereálná, ale je hezké něco takového mít.

Z jakých předmětů maturuješ?“

Maturuji z českého jazyka státně i profilově, z anglického jazyka a z dějepisu.

„Učíš se na maturitu?

Myslím si, že neučit se na maturitu by byla sebevražda, takže se učím a opravdu hodně.

„Kam se chystáš v létě?

Chystám se na Orlí hnízdo, kam se neskutečně těším, a rodiče mi za maturitu slíbili nějaký wellness víkend pro dva, tak doufám, že ji udělám. Také bych se velmi ráda podívala do Říma, Florencie a Benátek.

„Plánuješ jít na vysokou?

S gymnáziem mi bohužel nic jiného nezbývá. Každopádně nejdříve plánuji jít na roční studium angličtiny, protože s ní stále bojuji, a pak bych ráda studovala cestovní ruch.

„Jaký máš mobil?

K Vánocům jsem si ovečkovsky koupila iPhone 6s a abych pravdu řekla, tak jsem od něj čekala něco víc, když je tak opěvovaný, a teď lituji, že jsem nezůstala u Samsungu.


Prozradíte mi něco o sobě vy?

Přeji krásný zbytek dne, Michaela.

9 comments

  1. Tak třeba, že jsem akorát hubená, ale nejsem spokojená s mojí postavou. :D Takže bych si potřebovala nutně zpevnit tělo. :D Chtěla bych se ti zeptat, jak to máš s povinnou četbou? Stihla jsi přečíst všechny 20 knih? :D Jinak Ti přeji hodně štěstí s maturitou. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahoj, já všechny knížky poslouchám jako mluvené slovo a něco jsem tedy i četla... Ještě mi chybí Spalovač mrtvol a Na západní frontě klid. :D

      Delete
  2. Držím palce s maturitou! A ten víkend wellness...hm, dobrá motivace. :D A prozradit něco o sobě? Tak třeba, že jsem měla to největší štěstí se střední školou. Hlásila jsem se na dva gymply, nechápu proč. Vlastně ano, chápu. Na jeden jsem chtěla jít s kamarádkou, na druhý mě i přes hádky zapsala mamka. Na první pokus jsem se nedostala nikam, ta kamarádka na ekonomku. Nakonec jsem úplnou náhodou narazila na knihovnickou školu v Luhačovicích. Kouzelná škola, obor mně ušitý na míru. Jenže jsem se mezitím dostala na ten jeden gympl. Další hádky, tentokrát jsem si prosadila svoje. Po delším šibování se zápisovým lístkem jsem nakonec šla na to knihovnictví. A čím dál tím více si uvědomuji jaké jsem měla štěstí. Mám super třídu, skvělé učitele a ten obor miluju. Ta kamarádka na ekonomce je nešťastná. A lidi co šli na gympl leží celé dny v učení. Je to prostě obrovská náhoda a už všechny štvu tím, jak to opěvuji. :DD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji moc! A tedy s tím knihovnictvím Ti to přeji a držím palce do budoucna! :)

      Delete
  3. Ahoj :-) Na první otázku jsi odpověděla jen co se týče vzhledu. Je nějaká vlastnost, kterou bys na sobě chtěla změnit?

    ReplyDelete
  4. Ahoj, máš ráda Horrory pokud jo, tak jaký? Krváky nebo spíš psycho

    ReplyDelete
    Replies
    1. U všech hororů mi přijde, že jsou o tom samém, takže je moc nemusím. :D

      Delete