HAUL ZA DUBEN.

Konečně mám po maturitě a úspěšně! Bohužel jsem tedy neměla čas na blog, což mě velmi mrzí. Po 14 dnech tedy přicházím s tím nejuniverzálnějším článkem.

Ještě jsem neměla možnost vytáhnout ven boty Toms od Urbanlux, jelikož jsem byla poslední měsíc zalezlá doma, ale zkoušela jsem se v nich projít alespoň po pokoji a jsou pohodlné jako bačkůrky! (Urbanlux, 1 500 Kč)


Lisca mi zaslala další krásný komplet. Tentokrát jsem chtěla nějaké barevné spodní prádlo. Opět si nemám na co stěžovat. Nádherně sedí i vypadá! (Lisca, dohromady asi 2 300 Kč)


Koupila jsem si nádherné šaty s kytičkovým vzorem ve slevě... Mají dlouhý rukáv a vypadají jako pyžamo či kimono, což se teď docela nosí. (Asos, 400 Kč)


Botky jsem si koupila hlavně díky těm předchozím šatům s kytičkovým vzorem. Jsou pohodlné a hlavně na opravdu širokém podpatku, takže se na nich chodí naprosto báječně. (Asos, 300 Kč)


Chtěla jsem malou černou kabelku. A na Asosu měli jednu podle mých představ. Asi je to divné, ale koupila jsem si ji hlavně k mým novým pantoflům, které mi ještě nepřišly. (Asos, 600 Kč)


Chtěla jsem si pořídit nějaké náušnice, a protože mě po všech náušnicích, které nejsou ze stříbra či zlata, hnisají uši, tak mě napadlo do vyhledávače na Asosu napsat: „sterling silver“ a povedlo se! (Asos, 300 Kč)


Co jste si v dubnu pořídili vy?
Přeji krásný zbytek dne, Michaela.

10 comments

  1. Have a wonderful long weekend!!
    I am glad you enjoyed reading my recent post and thank you for the comments!!
    As on this month, MyLyfeMyStory has been officially renamed as Harija Ravi :)
    Harija Ravi

    ReplyDelete
  2. moc gratuluju k mature !!:)

    ReplyDelete
  3. Jé, ty naušničky jsou kouzelné. Mám stejný problém s ušima, můžu nosit jen chirurgickou ocel. Jinak já si nakoupila akorát tak knihy, anžto jsem zavítala do Prahy na Svět knihy. Takže moje peněženka má vystaráno na dost dlouho. :D Ale plánuji nákup podobných bot, které jsou hned na začátku. Jenom nějaké nazouvací. :D

    ReplyDelete