MŮJ WISHLIST KOSMETIKY.

Předchozí článek byl wishlist oblečení, takže teď přichází na řadu wishlist kosmetiky. A já pevně doufám, že si něco v létě z tohoto i předešlého wishlistu pořídím.


Parfemovaná voda Decadence od Marc Jacobs v mých wishlistech straší už několik měsíců a já si ji stále nekoupila.

Z řady Shine Therapy od Remingtonu mi chybí jen kulma, kterou bych si také ráda pořídila, tak doufám, že se mi to povede.

Došly mi všechny sheet mask a narazila jsem na tyto od Mishy. Neskutečně mě zaujaly obaly a ani jejich hodnocení není špatné.

Mám naplánováno na léto několik výletů, takže se bez vlhčených ubrousků na obličej a antibakteriálního gelu na ruce určitě neobejdu.

Když už jsem u toho Bath & Body Works, tak mě neskutečně zaujaly jejich svíčky. Škoda, že si k nim přes internet nemůžu přivonět.

Tak jsem si říkala, že bych se občas mohla nalíčit například na nějaké události, ale doma nemám ani řasenku.

Kombinace sluníčka a mé pleti nemusí vždy dopadnout dobře, tedy skoro nikdy. Bioderma má řadu Photoderm na opalování, takže bych ji ráda vyzkoušela.

Blíží se léto a já potřebuji ještě víc laků a hlavně delší nehty, protože se mi stále lámou. Nemá někdo z vás nějakou radu na lámající se nehty?

P.S. Všechny věci z wishlistu najdete na Notino.cz.

Máte vy nějaké kosmetické přání?
Přeji krásný zbytek dne, Michaela.

12 comments

  1. Missha masky zbožňuju! Hlavně Shea butter a lotus flower

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vážně? :O Tak to je opravdu musím vyzkoušet!

      Delete
  2. Na lámající nehty je fajn vápník.. Ať už tabletky, nebo se prodávají i laky co ho v sobě obsahují - většinou jsou jako podkladový :)

    ReplyDelete
  3. Na ty nehty je dobrá japonská metoda P- shine... dělají to skoro všude v salónech, mrkni na to :) Ja s tím byla a jsem velice spokojená.

    ReplyDelete
  4. Tiez by som potrebovali novy antibakterialny gel, ale hladam nejaky taky co mi padne do oka, ten co mas vo wishliste vyzera celkom fajn :)
    LIFE IN PICTURES BY LU

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hlavně Bath & Body Works dělají takové infantilní obaly na ty antibakteriální gely, takže se určitě podívej! :D

      Delete
  5. Ahoj, moc krasny;) CHci se zeptat, jestli planujes i wishlist na sperky. Rada bych nejakou inspiraci. U me vede zatim tyto nausnice https://www.goldeligius.cz/calvin-klein-charming-nausnice-kj6bme000100.html a rada bych se inspirovala dale ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nic takového neplánuji, většinou to dávám do wishlistu oblečení. Šperky ani moc nenosím... :/ Ale ty náušnice, co sis vybrala, tak jsou nádherné!

      Delete
  6. Na lámající nehty si kup v lékárně biosil plus :) stojí do 80 kč a je doopravdy dobrý pro vlasy, nehty i pleť :)

    ReplyDelete