HAUL ZA KVĚTEN.

V květnu jsem tolik nenakupovala, ale musím vám říct, že byste se už teď měli těšit na haul za červen, protože ten je zatím na nákupy opravdu štědrý.

Od Andyou jsem dostala nádherný komplet CK spodního prádla a s kódem „michaelasorelova“ dostanete při nákupu 10% slevu.(Andyou, dohromady asi 1 400 Kč)


Miluji džínovinu a můj šatník to ví. Najdete u mě džínové sukně, šortky a bundu, tak proč si nepořídit ještě šaty? Vypadám v nich sice ještě o pár let mladší, ale to mi nevadí. (Asos, 600 Kč)


Mně se hrozně líbí sandálky, které většinou mají podrážku vysokou maximálně jeden milimetr, ale to se samozřejmě nelíbí mým nohám, takže jsem si řekla, že ani nemá cenu do nich investovat, a tak jsem si koupila tyhle pohodlné pantofle. (Birkenstock, 1 700 Kč)


Zbavila jsem se všech mikin a můj šatník se skládal jen z kardiganů, ale občas jsem měla chuť si nějakou mikinu obléct, a proto jsem si pořídila alespoň tuhle šedou. (Asos, 600 Kč)


Co jste si v květnu pořídili vy?
Přeji krásný zbytek dne, Michaela.

6 comments

  1. Ta šedá mikina je absolutně top! <3 A tobě hrozně sedne podle mě :) Víc mikin pro Míšu! Osobně miluju takové ty oversized mikiny :)

    PS: Díky za kódík, bude se hodit :D asi si jdu rovnou něco objednat

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji! :) Na Asosu jich mám pár uložených, takže o víc mikin pro mě se vůbec nemusíš bát. :D

      Delete
  2. Tie džínsové šaty sa mi veľmi páčia! ♥

    ORLLING

    ReplyDelete
  3. tie riflové šaty sú top! a birkenstocky tiež!! :))
    Ivana xx

    ReplyDelete