HERBACIN.

Dnes bych vám ráda představila jednu z nejstarších přírodních kosmetických značek v Německu Herbacin, která používá ingredience šetrné k pokožce, je netestovaná na zvířatech a jejich obaly jsou 100% recyklované.


Krémy na ruce Herbacin Wellness mají velmi jemnou vůni a slibují zabraňovat předčasnému stárnutí kůže, pokožku vyživují, regenerují a ochraňují. (Herbacin, 134 a 134 Kč)

Bylinková péče o nohy Herbacin s heřmánkem a ureou zklidňuje a regeneruje pokožku. Krém zabraňuje vznik tvrdé, zrohovatělé a popraskané kůže. (Herbacin, 174 Kč)

Krém na ruce Herbacin kamille mi z těchto tří krémů na ruce voní nejméně, slibuje ale jemnost rukou bez mastného filmu, s čímž mohu jen souhlasit. (Herbacin, 129 Kč)

Bylinkový sprchový gel Herbacin Citrónová tráva + zázvor, které mají povzbuzující účinek na krevní oběh, a musím říct, že opět skvěle voní, což u kosmetiky považuji za důležité. (Herbacin, 139 Kč)




Jak vás kosmetika zaujala?
Přeji krásný zbytek dne, Michaela.

8 comments

  1. Krémy vypadají opravdu zajímavě a jsou i za super cenu :)

    LITTLETHINGSFOREM

    ReplyDelete
  2. Síce značku nepoznám, ale celkovo to vyzerá super ❤ xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    ReplyDelete
  3. libi se mi ty obaly !!! Co ti z toho voni nejvic ? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nejvíce mi voní asi Bylinkový sprchový gel Herbacin Citrónová tráva + zázvor. :)

      Delete
  4. O téhle značce jsem upřímně nikdy neslyšela. Ale vypadá to slibně i když já nejsem moc krémový člověk :D Obzvlášť zajímavá kombinace Citronové trávy a zázvoru :)

    ReplyDelete